Waar kan je voordelig verpakkingsmateriaal kopen?

Begin vorige maand ben ik een webshop begonnen en vind het erg spannend. Bij het hebben van een webshop komt veel kijken en ik moet veel dingen regelen. Ik vind het leuk werk en leer erg veel over ondernemen. Ik had een vriend gevraagd om de webshop te bouwen en heb zelf een leverancier gevonden voor producten. Ik had ook gezocht naar een bedrijf waar ik voordelig verpakkingsmateriaal kon kopen en was uitgekomen bij viv. Ik was al een langere tijd aan het zoeken naar een manier om extra geld te verdienen en dacht toen aan het starten van een webshop. Ik vind het erg leuk om te bakken en doe dit veel in mijn vrije tijd, maar bak ook vaak voor andere mensen. Ik had al een kleine website waarop klanten een taart, of bijvoorbeeld cupcakes konden bestellen en het starten van een webshop in bakartikelen leek mij een logische stap. Met mijn eigen website had ik al veel geleerd over marketing, seo en het runnen van een website en deze kennis kan ik gebruiken voor mijn webshop. Een vriend van mij had de oude website gemaakt en kon ook helpen met de webshop. Gelukkig vond ik al snel een leverancier voor artikelen die ik kon verkopen. Een ander belangrijk punt was het verpakkingsmateriaal en dit vond ik moeilijker. Je hebt nu eenmaal dozen nodig om de bestellingen te verzenden, maar ik wist niet hoeveel ik er moest kopen en de maten van de dozen. Het leek mij ook verstandig om opvulmateriaal te kopen, zodat de producten niet zo snel beschadigingen oplopen. Ik hoopte een bedrijf te vinden waar ik voordelig verpakkingsmateriaal kon bestellen en in kleine aantallen. Zou ik meer klanten en bestellingen krijgen, dan kon ik altijd nog extra bijbestellen.

Gemakkelijk verpakkingsmateriaal bestellen

Online zocht ik naar bedrijven die verzenddozen en opvulmateriaal voor webshops verkopen en vond een aantal bedrijven. Nadat ik de bedrijven had vergeleken, leek het mij het beste om het verpakkingsmateriaal bij viv te bestellen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen voor webshops en heeft een groot assortiment. Voor mij was het fijn dat ik producten kon bestellen in kleine hoeveelheden en voor een goede prijs. Ik zag dat als ik meer stuks van een artikel zou bestellen, dat ik dan extra korting zou krijgen, dit is handig voor de toekomst. Het was erg gemakkelijk om verpakkingsmateriaal via deze website te bestellen en dit werd de volgende dag al geleverd.

Goede kwaliteit dozen

Ik was erg blij met mijn bestelling van verpakkingsmateriaal. De dozen zijn erg stevig en zien er goed uit, daarnaast is het opvulmateriaal ook goed. Ik heb mijn eerste bestellingen al binnen en verschillende dozen gebruikt. Ik kan nu goed bijhouden welke dozen ik het meeste gebruik, zodat ik de volgende keer slimmer kan inkopen, misschien zelfs met korting. Voor het kopen van verpakkingsmateriaal vond ik webshop.viv.nl een goed bedrijf en ik wil hier de volgende keer weer materiaal kopen.

  • Dit bedrijf heeft veel keuze aan artikelen
  • Ik kon hier kleine aantallen bestellen
  • Jij krijgt korting wanneer je meer stuks koopt
  • De producten zijn goed en erg sterk