Het kantoor inrichten met nieuwe meubels

Vorige maand ging ik op zoek naar nieuwe meubels voor ons kantoor. Ik ben samen met mijn partner bijna achter jaar geleden een bedrijf gestart en eigenlijk hebben wij nooit veel aandacht gegeven aan de inrichting van het kantoor. Wij kochten voornamelijk meubels die lekker zaten en handig waren. Elke keer dat er nieuwe mensen werden aangenomen kochten wij nieuwe meubels en hielden niet veel rekening met wat wij al hadden, hierdoor hadden wij een mengelmoes van meubels staat. Een paar maanden geleden bespraken wij dat wij dit widen veranderen en goed wilden aanpakken. Met de hulp van Multi Ration konden wij opnieuw ons kantoor inrichten en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Mijn partner en ik vinden functionaliteit belangrijker dan uiterlijk, waarschijnlijk hebben wij daarom altijd meubels gekocht die wij op dat moment nodig hadden. Wij hadden nooit een ontwerp gemaakt voor de inrichting, of meubels gekocht omdat ze bij de rest zouden passen. Ons bedrijf is door de jaren steeds groter geworden en elke keer als er nieuwe mensen op kantoor kwamen, kochten wij nieuwe producten. Hierdoor stonden er veel verschillende meubels op het kantoor die totaal niet bij elkaar pasten. Het leek ons verstandig om een bedrijf te zoeken die kon helpen met het kantoor inrichten, zodat wij er een geheel van konden maken. Wij krijgen zo nu en dan klanten bij ons over de vloer en willen een goed image uitstralen. Wij willen dat de klanten zich op hun gemak voelen en het direct het gevoel hebben dat ze welkom zijn en een goede keuze hebben gemaakt. Het kantoor inrichten was niet voor ons weggelegd, wij konden dit beter aan experts overlaten, zodat wij een mooie nieuwe inrichting zouden krijgen. Wij hadden een budget opzij gezet en hadden een lijst van onze wensen gemaakt, hiermee gingen wij op pad.

Het kantoor inrichten met Multi RatioHet kantoor inrichten met nieuwe meubels

Online zocht ik naar bedrijven die meubels voor kantoren verkopen en vond een aantal bedrijven in de buurt. Een van deze bedrijven was Multi Ratio en dit bedrijf leek mij direct een goede keuze. Ik ging langs bij hun showroom en vertelde dat wij opnieuw het kantoor inrichten wilden. Ik liet weten dat wij graag hulp wilden met een ontwerp en vertelde wat onze wensen waren en budget was. Ik werd erg vriendelijk geholpen en de medewerker kwam met veel leuke ideeën. Samen besproken wij het ontwerp en selecteerden wij meubels. Voor een goede prijs konden wij opnieuw ons kantoor inrichten en deze keer met een plan.

Een mooie nieuwe inrichting op kantoor

Het kantoor inrichten met Multi Ratio was een goede keuze. Wij konden veel mooie en goede kwaliteit meubelen kopen die goed bij elkaar pasten. Dit bedrijf kan alles netjes leveren en monteren en hield zich aan alle afspraken. Ons kantoor ziet er nu modern en fris uit en het is een groot verschil met voorheen. Wij waren erg blij met Multi Ratio en raden dit bedrijf aan.

  • Dit bedrijf heeft een grote showroom met veel artikelen
  • Wij werden goed geholpen met een mooi ontwerp
  • Met hun hulp konden wij voor een goede prijs opnieuw ons kantoor inrichten
  • Het bedrijf kwam alles leveren en monteren
  • Wij zijn erg blij met de nieuwe inrichting