Wilt u graag goed samenwerken op afstand?

Ons bedrijf is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Waar wij ons eerst richtten op Nederland als werkterrein, daar hebben wij inmiddels een netwerk dat zich uitstrekt over heel Europa. Dat vergt een heel andere manier van werken omdat wij veel overleg moeten voeren met onze partners in het buitenland. Vroeger probeerden wij eerst nog vergaderingen te plannen waar wij fysiek naartoe konden gaan, maar dit bleek al snel heel erg lastig te worden. Vandaar dat wij zijn overgestapt op het samenwerken op afstand. Wanneer je als bedrijf wilt samenwerken op afstand, dan zijn er heel veel mogelijkheden om dit samenwerken op afstand te realiseren. Wij waren ons daar helemaal niet van bewust en wij probeerden dan ook altijd aan de hand van Skype groepsvergaderingen in te plannen. Dat is iets waar je heel snel op uitgekeken bent omdat je op deze manier altijd loopt te rommelen met slechte verbindingen. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar alternatieven voor deze manier van vergaderen en zo zijn wij uiteindelijk bij de mensen van clickon.nl terechtgekomen. Deze firma biedt je heel veel handige apparatuur om het werken op afstand te bevorderen. Wij hebben daarom uitgebreid gekeken naar de mogelijkheden die men hier bood om aan de hand van de juiste apparatuur vergaderingen op afstand te kunnen houden.

Dit bedrijf maakt samenwerken op afstand heel eenvoudig

Een van de dingen die wij altijd heel erg vervelend vinden, is dat wanneer je samenwerken op afstand wilt, je over een heel goede verbinding moet beschikken om de vergadering soepel te laten verlopen. Wij hebben gemerkt dat je met heel veel programma’s altijd problemen hebt en daardoor kun je nooit goed overleggen. Of er is iets mis met het beeld, of het geluid doet het heel slecht, er was altijd wel wat aan de hand. Sinds wij echter samenwerken op afstand met de apparatuur van clickon.nl hebben wij nooit meer problemen ervaren. Deze apparatuur is namelijk heel erg goed en het maakt het samenwerken op afstand heel functioneel. Wij kunnen altijd even overleggen met de mensen in andere landen en zo snel een strategie bepalen. Dit heeft ons al heel veel tijd en geld bespaard en wij zijn dan ook zeer tevreden over deze manier van samenwerken op afstand. Mocht u ook overwegen om op deze manier te gaan werken, dan kan ik u dat eigenlijk alleen maar aanraden. U zult merken dat u bijna niet eens in de gaten heeft dat uw partners zich niet in dezelfde ruimte als u bevinden, zo goed is de verbinding. Kijk daarom even op clickon.nl om te zien wat men voor u kan betekenen.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Wij zijn blij dat wij met de mensen van clickon.nl in zee zijn gegaan want zij hebben ons heel goede apparatuur geleverd. Wij raden daarom iedereen aan om:

  • een keer naar de site van dit bedrijf te kijken
  • te bekijken welke apparatuur het meest geschikt is voor uw business
  • deze nieuwe manier van vergaderen te omarmen
  • Ik hoop u een interessante tip te hebben kunnen geven.