Snel en efficiënt je sloopauto verkopen via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Als je een sloopauto hebt, dan wil je deze in de regel het liefst zo snel mogelijk verkopen. Een sloopauto is compleet zinloos als je er niet in kunt rijden, maar sloopbedrijven kunnen er vaak nog wel wat mee. Via sloopautoverkopen.com kun je dan ook eenvoudig je sloopauto verkopen zonder dat dit enige moeite kost. Als je een gewone auto verkoopt, dan kun je daar nog wel een mooi bedrag voor ontvangen. Men kan er immers nog in rijden. Je komt dan in een situatie terecht waarin je te maken krijgt met mensen die een bod uitbrengen. Met een beetje geluk ontstaat er concurrentie en gaan mensen tegen elkaar opbieden. In dat geval is het zo dat je rustig de tijd kunt of wilt nemen, zodat je een zo mooi mogelijk bedrag ontvangt voor je wagen. Maar met een sloopauto is het een heel ander verhaal. Deze auto is rijp voor de sloop en zal niet meer door particulieren gekocht worden. De restwaarde ligt in principe vast en dat is dan ook direct de waarde van de auto. Meer kun je er niet voor krijgen. De meeste mensen willen dan ook het liefste zo snel mogelijk hun sloopauto verkopen. Dat is echter niet altijd even gemakkelijk, want je moet immers wel eerst een partij zien te vinden die belang heeft bij een sloopauto. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken, want de Nationale Sloopauto Ophaaldienst neemt de wagen graag van je over. En het mooie is dat je daar direct ook voor betaald wordt. Je kunt je sloopauto dus verkopen via sloopautoverkopen.com. Het enige dat je daarvoor moet doen is even naar deze site surfen, je auto aanmelden en daarna wordt je auto bij je thuis afgehaald. Mocht je de auto bij een garage hebben geparkeerd, dan kun je uiteraard ook afspreken dat je de auto bij de garage laat afhalen. Je hebt er dan eigenlijk ook geen omkijken meer naar, want alles wordt netjes door de Nationale Sloopauto Ophaaldienst geregeld. 

Hoe kan ik mijn sloopauto verkopen via een website?

Een sloopauto verkopen begint bij de website van sloopautoverkopen.com. Daar vind je een telefoonnummer en via de nummer kun je je sloopauto aanmelden. De restwaarde van de auto zal worden vastgesteld en vervolgens is het meteen duidelijk hoeveel geld je voor de auto kunt ontvangen. Daarna hoef jij eigenlijk niets meer te doen, want de mensen van sloopautoverkopen.com komen bij je langs op de auto op te halen. Tevens zullen zij de auto afmelden bij de belastingdienst en jij ontvangt netjes het afgesproken bedrag samen met een vrijwaringsbewijs. En daarna ben je dus verlost van je sloopauto. 

Nog enkele voordelen op een rijtje

We hebben hierboven al aardig wat voordelen besproken, maar als je je sloopauto gaat verkopen via sloopautoverkopen, dan profiteer je uiteraard van nog meer voordelen zoals: 

  • Ophaalmoment wanneer het jou uitkomt
  • Groot netwerk
  • Erkende schade- en demontagebedrijven

Door het grote netwerk ontvang je altijd het meest reële geldbedrag wanneer je je sloopauto gaat verkopen en het is prettig om te weten dat je zaken doet met erkende bedrijven.