Golfliefhebbers Hotel ‘t Kruisselt in De Lutte voor iedere golfliefhebber hét hotel!

Als golfliefhebber heeft u speciale eisen aan een hotel. Bij golfliefhebbers Hotel ‘t Kruisselt zijn wij als geen ander op de hoogte van die wensen. Als het golfhotel gelegen op de grensstreek van Nederland en Duitsland, bestaat het grootste gedeelte van onze gasten al jarenlang uit gepassioneerde golfers. Wij weten hierdoor wat u als golfer zoekt in een hotel en bedienen u volledig op maat. Hierdoor kunt u heerlijk van golfverblijf genieten! Bekijk alle mogelijkheden op onze overzichtelijke website of neem voor meer informatie gerust contact op met een van onze vriendelijke medewerkers: ruisselt.nl

Golfliefhebbers hotel met een prachtige ligging

Hotel ‘t Kruisselt is al jaren dé favoriet als hotel onder golfliefhebbers. Een belangrijke reden hiervoor is de uitzonderlijk gunstige ligging van ons hotel. Zowel in Nederland als Duitsland zijn wij omgeven met prachtige golfbanen, die elke golfliefhebber meer dan genoeg gelegenheid geeft om zich uren te vermaken in de fantastische natuur. Een uitermate populaire golfbaan is bijvoorbeeld De Twentsche Golfclub, 18 holes golfbaan die vlak bij ons hotel is gelegen. Aan de andere kant van de grens vindt u Rheine-Museum. Tevens een geweldige 18 holes golfbaan met een totaal eigen karakter. U bent dus verzekerd van veel variatie en een prachtige omgeving als golfliefhebber bij Hotel ‘t Kruisselt in De Lutte. Naast de variatie in het karakter van de banen, zijn er verschillende groottes. Liefhebbers voor grote banen kunnen kiezen voor Golfclub Ahaus met wel 27 holes! Minder veeleisende spelers kunnen zich vermaken bij Golfclub Driene met 9 holes. Voor iedereen dus een passende baan in de omgeving van ons mooie golfhotel. 

Voordelige golfarrangementen op maat 

Een echt golfliefhebbers hotel, zoals ‘t Kruisselt biedt uiteraard niet alleen de keuze uit diverse prachtige banen in de regio, maar beschikt zelf ook over een uitdagende golfbaan. Ga de uitdaging aan op onze 9 holes par3 golfbaan, waarbij u gelijk met uw voeten op het groene gras staat als u uw hotelkamer uitloopt. De hole lengtes zijn variërend tussen 55 en 110 meter, zodat u verzekerd bent van een heerlijk en gezellig verblijf. Daarbij hebben wij diverse golfarrangementen beschikbaar. Afhankelijk van uw wensen en ervaring als golfspeler, kunt u kiezen voor uw favoriet. Een Greenfee arrangement, geeft u de hele dag onbeperkt toegang tot de baan. Liever ook golfles erbij? Daar hebben wij ook geschikte arrangementen voor!  Komt u ons regelmatig bezoeken? Kies dan voor een voordelig lidmaatschap als golfliefhebber bij Golfclub ‘t Kruisselt. 

Uiteraard voldoet ons hotel aan alle voorwaarden voor golfliefhebbers. Geniet na een dag op de golfbaan van een heerlijk diner in ons luxe restaurant of kom gezellig een goed drankje proeven bij onze bar. Daarnaast hebben wij een vrij toegankelijke Jeu de Boules baan en een prachtig binnenzwembad met comfortabele infrarood cabines geheel voor u ter beschikking staan! 

Golfliefhebbers Hotel ‘t Kruisselt

  • Prachtige groene omgeving
  • Grensstreek Nederland Duitsland
  • Luxe hotel voorzien van eigen golfbaan
  • Veel golfvariatie in de omgeving
  • Luxe restaurant
  • Golfarrangementen 
  • Zwembad en infrarood cabines
  • Bar en Jeu de Boules baan

Wilt u direct een reservering bij ’t Kruisselt plaatsen of eerst meer informatie aanvragen over ons golfliefhebbers hotel? Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder. Neem contact met ons en bekijk voor meer informatie onze website: kruisselt.nl!