Op zoek naar lage prijs voor een boekhouder?

finovion is dé specialist op het gebied van financiële zaken. Wij hebben ervaren boekhouders die uw financiële zaken uit handen nemen. De prijs van een boekhouder ligt bij ons laag waardoor het voor de meeste bedrijven betaalbaar is. Onze prijzen zijn transparant waardoor u niet voor torenhoge kosten komt te staan.

Prijs boekhouder voor eenmanszaak of BV

Wij beschikken over meerdere vestigingen in Nederland. Zo kunt u dus altijd bij een vestiging in de buurt terecht. Veel van onze mensen zijn gespecialiseerd in een eenmanszaak of een bv. Zo kunt u dus met al u vragen bij ons terecht. U hoeft dus niet aan te kloppen bij een groot accountantskantoor waar u vaak ook nog veel langer moet wachten op antwoorden. 

Prijs boekhouder Eenmanszaak

De prijs van een boekhouder voor een ZZP is voordelig. Zo kun je dus goedkoop een boekhouder inhuren ook als zzp’er. Bij ons gaat de prijs niet ten koste van de kwaliteit. Zo weet u dus zeker dat u kunt vertrouwen op de diensten van finovion. Als u niet veel kennis heeft van financiële zaken of er gewoon geen tijd voor hebt dan kan het erg handig zijn om een boekhouder in te huren. Deze boekhouder neemt uw financiële rompslomp uit handen en maakt er een duidelijk overzicht van. Zo heeft u een goed en overzichtelijk inzicht op uw financiële zaken voor een lage prijs. Bij een boekhouder voor een zzp’er gaat het vooral om het aantal facturen, de dienstverlening en in welke sector uw bedrijf zit. Neem dus eerst contact met ons op zodat wij een prijsindicatie kunnen geven. Zo wordt de prijs van een boekhouder snel duidelijk. 

Prijs boekhouder BV

Niet alleen voor een eenmanszaak kunt u terecht bij finovion. Ook als u een BV hebt kunt u bij ons een boekhouder huren. De boekhouder brengt kosten en inkomsten in kaart en maakt hier een jaarrekening van. Maar ook voor de BTW aangifte, aangifte inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting bent u bij de boekhouder van finovion aan het goede adres. U kunt zelf kiezen van welke diensten u gebruik kunt maken. De prijs van een boekhouder kan dus verschillen als u van meer of minder diensten gebruikt wilt  maken. 

Is de boekhouder van finovion aftrekbaar? 

De kosten van een boekhouder vallen onder bedrijfskosten. Dit maakt dat een boekhouder volledig aftrekbaar is. Maar ook andere diensten van finovion zijn aftrekbaar zoals:

  • Salarisadministratie
  • Factuurherkenning
  • Managementrapportage
  • Pre-audit diensten

Bij finovion kunt u dus voor heel wat financiële zaken terecht. Al onze boekhouders beschikken over veel kennis en helpen u met de financiële administratie. Wij houden van persoonlijk contact en geven graag uitvoerig advies op maat. Wilt u meer weten over de prijs van een boekhouder? Vul dan het formulier in. Heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven graag informatie over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen. Doordat wij beschikken over meerdere kantoren kunt u snel gebruik maken van onze diensten en kunnen wij veel persoonlijk contact houden. De kracht van finovion is Helder! Oftewel cijfers in heldere taal uitleggen. Zo is het voor iedereen begrijpbaar. Ook helder: U kunt een vast maandelijks abonnement bij ons afnemen zodat u ongelimiteerd met telefonische vragen bij ons terecht kunt. Zonder extra kosten. 

Lees meer…