Op zoek naar een bordspel?

Een bordspel is de meest eenvoudige en ouderwetse manier om een gezellige tijd te hebben met familie, vrienden of om nieuwe kennissen beter te leren kennen. Ik ben groot geworden met Triviant, Monopoly, Yahtzee en Mens erger je Niet. Als ik terug denk aan mijn jeugd, denk ik niet aan de dure vakanties of de grote cadeaus die ik voor mezelf kreeg, maar aan de bordspel avondjes met het hele gezin. Je mag mij gerust een vaste klant noemen van spellenrijk.nl. Op een gegeven moment kwamen de computerspelletjes in de mode, maar ik heb daar nooit de lol van ingezien. Geef mij maar een mooi bordspel.

Een bordspel spelen met elkaar

Een bordspel is niet alleen ontspannend en tegelijkertijd inspannend, wat heel fijn is, maar leidt vaak ook tot een heleboel dikke pret. Kortom: alles wat je van een vrijetijdsbesteding verwacht. Een bordspel kan ook makkelijk een brug slaan tussen verschillende generaties, wat in families vaak nodig is. Op de website van spellenrijk kun je eenvoudig een populair bordspel kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Ik ben nog geen enkele site tegengekomen waar het aanbod zo divers als op de website van spellenrijk. spellenrijk is dus een van de grootste bordspellen winkels van het land en onderscheidt zich met een zorgvuldig samengesteld assortiment. Maar minstens net zo belangrijk als de kwaliteit van een bordspel, is de prijs. spellenrijk voert zeer concurrerende prijzen. Ook zie je op de website regelmatig interessante aanbiedingen voorbij komen. Ik vind het altijd leuk om als iemand jarig is een bordspel cadeau te geven. Voor diegenen die twijfelen over de beste keuze bordspel heeft spellenrijk de Bordspellen Top 10 samengesteld: een selectie van leuke en populaire bordspellen die vaak worden verkocht. In veel gevallen gaat het om tijdloze klassiekers die verzekeren van vele uren plezier. De Bordspellen Top 10 bevat voor ieder wat wils. Of je nu een rustig familieavondje of een spetterend feest wilt, bij spellenrijk vind je altijd het juiste bordspel.

spellenrijk: Rijk aan spellen

Als je op zoek bent naar een echt familie bordspel, kan De Kolonisten van Catan niet onopgemerkt blijven. Het is een van mijn persoonlijke favorieten. Dit geweldige bordspel heeft in een relatief kort tijdsbestek een waanzinnige bekendheid opgebouwd over de hele wereld. Makkelijk om te leren, maar toch strategisch genoeg om altijd uitdagend te blijven. Daarnaast natuurlijk het alom bekende Risk, dat inmiddels al meer dan vijftig jaar bestaat en een ware klassieker is onder de strategiespellen. Het ultieme doel van het spel is het veroveren van de wereld. De uitstekende balans tussen tactiek en geluk maakt de weg hiernaartoe werkelijk spannend. Zowel van Risk als van De Kolonisten van Catan vind je in de online winkel van spellenrijk diverse versies, zodat je altijd het spel kunt uitzoeken dat het beste aansluit op je behoeften. En als je het basisspel al talloze keren hebt uitgespeeld, dan biedt spellenrijk je de keuze uit de allerleukste uitbreidingen om je favoriete bordspel een nieuwe dimensie te geven. De webshop van spellenrijk bevat niet alleen een breed assortiment bordspellen, maar heeft daarnaast diverse andere leuke spelletjes zoals:

  • gezelschapsspellen
  • educatieve spellen
  • reisspellen
  • dobbelspellen