Op zoek naar een leuk personeelsuitje in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje in Amsterdam? Dit kan bij amsterdamtour.nl. Zij bieden erg veel verschillende uitjes aan. Leuk voor collega’s of teamleden van dezelfde sportclub. Ben jij dit jaar de aangewezen persoon om een dagje uit te organiseren? Denk er eens over na om het personeelsuitje in Amsterdam plaats te laten vinden! De hoofdstad van Nederland heeft jou en je teamleden ontzettend veel te bieden. Niet alleen de stad zelf, maar ook de organisatie Specialtours Amsterdam. In dit artikel zal uitgelicht worden wat er allemaal mogelijk is bij deze organisatie. Zelf heb ik ook een personeelsuitje in Amsterdam georganiseerd. Ik laat jullie in dit artikel weten hoe dat is verlopen en wat we hebben gedaan.

Personeelsuitje in Amsterdam via Specialtours Amsterdam

Bij een personeelsuitje denken mensen aan verschillende activiteiten. Het ene team is het andere team niet, zeggen we maar. Zo zijn er collega’s die het leuk vinden om een sportieve activiteit aan te gaan. Er zijn ook collega’s die het tijd vinden om nou eindelijk eens te ontspannen. En geef ze eens ongelijk. Bij Specialtours in Amsterdam is het allemaal mogelijk. Op de website van de organisatie kun je een leuk personeelsuitje in Amsterdam uitzoeken. De organisatie biedt voor iedereen mogelijkheden. Ik heb een aantal opties voor jullie opgesomd. Deze zou je kunnen kiezen als personeelsuitje in Amsterdam, bij Specialtours Amsterdam.

  • Amsterdamse Avond
  • PopQuiz Diner
  • Burlesque Fotoshoot
  • Hap en Stap tour
  • Workshop
  • Salsales

De medewerkers van de organisatie hebben al erg vaak een personeelsuitje in Amsterdam mogen organiseren.  Hierbij houden ze rekening met wat de klant precies wenst. Mocht je speciale verzoeken hebben omtrent je personeelsuitje in Amsterdam, dan kun je deze altijd aan de organisatie voorleggen. Zij proberen rekening te houden met je wensen. Op deze manier zorgen jullie er samen voor dat het een spetterfeest wordt! Specialtours in Amsterdam heeft vooral veel ervaring met de salsaworkshop. De laatste tijd zijn er steeds meer groepen die kiezen voor dit personeelsuitje in Amsterdam. De salsaworkshop is deels inspannend en deels ontspannend. Tijdens de workshop wordt iedereen aan het werk gezet. Van een professionele salsadanser leer je het ritme en de juiste passen. De avond wordt afgesloten (of begint) met een heerlijk diner. Hierbij kun je achteruit hangen en genieten. Het is het juiste moment om eens naast iemand anders aan tafel te gaan zitten. Zo leer je iedereen van je team pas echt goed kennen. 

Ons eigen personeelsuitje

Binnen ons bedrijf organiseert ieder jaar iemand anders het teamuitje. Dit jaar was het aan mij. Ook ik koos er voor om het personeelsuitje in Amsterdam plaats te laten vinden. Omdat ik zo veel positieve verhalen had gehoord over de salsaworkshop, ging mijn voorkeur hier ook naar huis. In mijn bedrijf heb ik even wat rond gevraagd. Wat zijn de voorkeuren als het gaat om een personeelsuitje? Gelukkig bleek de meeste animo te zijn voor de salsaworkshop. We hebben met zijn allen erg hard gelachen. Iedereen heeft genoten, ook de mannen die het salsadansen eigenlijk maar gek en eng vonden. Het eten was heerlijk. Wij hebben dus een geslaagd personeelsuitje in Amsterdam gehad.