Een nieuw spanplafond in jouw huis?

Een spanplafond, wat is dat? En waar vind je een echt expert op het gebied van spanplafonds een akoestische spanplafonds? Marcel Wesseling is in ieder geval een expert als het gaat om het verzorgen van deze dienste. Hem kun je vinden via marcelwesseling. Een spanplafond is een vals plafond van strak gespannen kunststofdoek en wordt op maat gemaakt. Deze kan bijvoorbeeld onder een bestaand plafond worden aangebracht, dat is ook de gebruikelijke manier als het gaat om deze plafonds. Een spanplafond bestaat meestal uit een op een raamwerk gespannen doek dat is gemaakt van polyester of van pvc. Als je een plafond van pvc wilt hebben dan wordt deze met behulp van warmte van ongeveer veertig tot zestig graden gespannen en vervolgens opgehangen in profielen. Vervolgens wordt deze afgesneden naargelang het profiel waar het op bevestigd moet worden. Een polyester spanplafond is bijvoorbeeld door een installateur op maat gesneden en wordt dan gespannen op kamertemperatuur. Het is handig om een pvc spanplafond te laten plaatsen want deze is afwasbaar en hoeft niet te worden geschilderd. Daarnaast is deze demonteerbaar, wat het een stuk makkelijker maakt om ook eens van plafond te wisselen. En mocht je nou drukke kinderen hebben, de koffievlekken zijn er dus makkelijk af te wassen! 

Wat als je nog geen keuze kunt maken?

Soms is het lastig om een goede keuze te maken tussen het juiste spanplafond. Daarom bieden zij jou de mogelijkheid om eerst een kijkje in hun showroom te nemen, zodat je uiteindelijk een weloverwogen keuze kunt maken. Het is ook moeilijk om te kunnen bedenken welk plafond het beste in jouw woonkamer kan hangen, de meeste mensen hebben dit inzicht niet. Daarom hebben zij de mogelijkheid geboden om even in de showroom te kijken en vervolgens met een goed gevoel naar huis te gaan. Dan heb je bekeken wat je wel en wat je niet wilt en kun je uiteindelijk een goede keuze gaan maken. Je wilt toch niet achteraf alsnog de kans willen hebben gegrepen om tet kijken en dat het dan te laat is? De showroom is in Potzwonen, aan de Textielstraat in Haaksbergen. Je kunt daarnaast ook de showroom in het bedrijfspand bezoeken, het is hiervoor wel handig om even een afspraak te maken. 

Spanplafond: alle soorten en maten

Marcel Wesseling heeft niet een spanplafond in zijn aanbod, nee hij heeft talloze spanplafonds in zijn aanbod. Wij hebben nu al een aantal soorten gehad in ons huis, we hebben een groot huis met verschillende kamers waardoor we in elke kamer een ander spanplafond willen monteren. Soms raken we snel uitgekeken in de andere kamer, want we hebben een rare gewoonte en dat is mediteren op de grond. Daardoor moeten we vaak kijken naar het plafond en het is wel leuk om daarin wat afwisseling te hebben. Daarom is het ideaal dat Marcel Wesseling alle soorten en maten aanbiedt, zodat je eigenlijk niet de kans krijgt om uitgekeken te raken. Je kunt iedere keer een ander plafond kiezen. Als laatste nog, wat zijn de voordelen van een dergelijk plafond?

  • Je hebt geen last van hak- of breekwerk
  • Verlichting is naar wens te installeren
  • Je hoeft geen meubels te verplaatsen

Ook overtuigd? Bestel dan nu via de site die bovenaan staat!