Wij bellen veel voordeliger sinds wij een sip trunk hebben

Wij geven het niet graag toe, maar de zaken gingen de laatste jaren niet heel goed bij ons op kantoor. Wij hebben daarom afgelopen jaren alle zeilen bijgezet om ervoor te zorgen dat wij minder kosten zouden maken. Wij hebben dit gedaan door alle vaste lasten na te lopen om te bekijken of wij deze niet op een of andere wijze konden verlagen. Dat bleek met heel veel kosten mogelijk te zijn. Wij hebben bijvoorbeeld een andere energieleverancier gekozen waardoor wij per maand veel minder kwijt zijn dan wij voorheen waren. Dat leverde al een flinke besparing op. De grootste besparing hebben wij echter weten te bewerkstelligen door over te schakelen op het gebruik van een sip trunk. Als u mij een jaar geleden had gevraagd naar wat een sip trunk was, zou ik u het antwoord niet gegeven kunnen hebben. Ik heb namelijk pas een tijdje geleden ontdekt wat een sip trunk precies is. Het is namelijk zo dat een sip trunk een relatief nieuwe uitvinding is. Voor de mensen die het niet weten, met een sip trunk kunt u bellen via het internet. Dat kan heel veel kosten besparen. Wij bellen namelijk altijd heel veel met het buitenland en dat zorgde altijd voor torenhoge kosten. In het begin van ons bedrijf, hebben wij dat maar gewoon geaccepteerd omdat wij nu eenmaal niet beter wisten. Maar inmiddels hebben wij de sip trunk ontdekt en nu weten wij dat wij jarenlang veel te veel geld hebben uitgegeven aan onze telefoonrekening. Dat was tot voor kort geen probleem, maar nu wij eenmaal moesten gaan besparen, hebben wij ons voorgenomen om nooit meer van de gewone telefoonlijn gebruik te maken. Toen wij voor het eerst hoorden van de mogelijkheid om een sip trunk te gaan gebruiken, hebben wij hier meteen gebruik van gemaakt en wij hebben meteen gekeken waar wij moesten zijn om dit apparaatje in huis te halen.

De sip trunk van Voicedata.nl heeft ons heel veel geld doen besparen

Toen wij eenmaal van de sip trunk hadden gehoord, wilden wij meteen weten waar wij deze konden krijgen. Wij hebben lang gezocht, maar uiteindelijk vonden wij dan de site van Voicedata. Deze site bood ons alles wat wij nodig hadden. Via dit bedrijf kun je namelijk gebruik gaan maken van de sip trunk. Wij hebben meteen geïnformeerd hoe dit allemaal in zijn werk zou gaan, en wij kregen te horen dat dit een fluitje van een cent zou zijn om de installatie te regelen. Dat was precies wat wij graag wilden horen en wij zijn daarom ook blij dat wij meteen de knoop hebben doorgehakt. Wij hadden al heel snel een monteur van Voicedata.nl over de vloer die de sip trunk voor ons geïnstalleerd heeft. Sindsdien is het alsof wij helemaal geen kosten meer maken voor onze telefoonlijn. Wij hebben een besparing van meer dan negentig procent weten door te voeren. Dat hadden wij in onze stoutste dromen niet durven vermoeden. Ook is het heel prettig bellen nu omdat wij meerdere lijnen hebben kunnen aanleggen. Wilt u meer weten over dit apparaat? Kom dan snel even naar Voicedata.nl kijken. Daar vindt u namelijk alle technische specificaties.

Met collega’s onderling bellen wij zelfs gratis

Nu wij wij met Voicedata.nl in zee zijn gegaan, bellen wij als collega’s onderling zelfs gratis. Dat levert nog een extra kostenbesparing op. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over deze nieuwe manier van bellen
  • wij hebben meer lijnen voor minder geld
  • wij bellen gratis met onze collega’s

Kijk voor meer info even op Voicedata.nl.