Waardebepaling bedrijf? Binnen 5 minuten een gratis waardebepaling bij Bedrijventekoop.nl!

Waardebepaling van uw bedrijf laten uitvoeren? Dan bent u aan het juiste adres bij bedrijventekoop.nl! Het is vooral bij bedrijfsovername van belang om te weten wat de waarde van het bedrijf op dat moment is. Om dit te kunnen berekenen, zijn er verschillende manieren. Er is dus geen sprake van een eenduidige uitkomst. Er zijn twee methoden voor waardebepaling bedrijven te onderscheiden: op basis van boekwaarde (resultaten uit het verleden en heden) en marktwaarde (toekomst is maatgevend gecombineerd met bepalende cijfers van nu).
Het is bovenal belangrijk om de waardebepaling van uw bedrijf door ervaren specialisten te laten uitvoeren die met een deskundige blik naar uw bedrijf kunnen kijken. Benieuwd naar onze efficiënte waardebepalingsmethode voor uw bedrijf? Neem dan gelijk contact op. Een gratis waardebepaling ontvangt u al binnen vijf minuten!

Professionele waardebepaling bedrijf

Benieuwd naar een waarde indicatie van uw bedrijf? Vul dan onze gratis waarderingstool eenvoudig online in. Wanneer u een verkooptraject ingaat, is het echter zeer aan te raden om een professionele waardebepaling van uw bedrijf te laten uitvoeren door een gespecialiseerde partij. Om de waarde vast te kunnen stellen, wordt er gewerkt op basis van maatwerk. Met het resultaat staat u sterker in uw schoenen tegenover potentiële kopers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vindt dan gespecialiseerde partijen bij u in de buurt via onze website! Als u nadenkt over de verkoop van uw onderneming, is het invullen van de waarderingstool van bedrijventekoop.nl dus een mooie eerste stap. De bedrijfswaarde is ten slotte het uitgangspunt voor de verkoopprijs. Naast het uitvoeren van waardebepaling indicaties en vaststellingen, staan wij voor u klaar als dé grootste overnamewebsite van Nederland waar u van kunt profiteren als u uw bedrijf wilt verkopen!

Waardebepaling bedrijven met bedrijfsovernameadviseur bedrijventekoop.nl

bedrijventekoop.nl is werkzaam in heel Nederland en heeft een uitgebreid netwerk met bedrijfsovername adviseurs en specialisten op het gebied van waardebepalingen bedrijven. Op basis van onze werkwijze waarin alle belangrijke aspecten worden meegenomen, kunnen wij een goede waardebepaling voor uw bedrijf laten uitvoeren. De methode heet ‘DCF-methode’ en staat voor Discounted Cash Flow. Dit betekent ook wel de waarde vaststellen op basis van toekomstige kasstromen. Bij de DCF-methode wordt uitgegaan van de verwachte kasstromen die uw bedrijf in de toekomst zal genereren. Onder verwachte kasstromen wordt verstaan de liquide middelen die jaarlijks beschikbaar komen om aflossing of dividenduitkering uit te keren (winst + afschrijvingen – netto investeringen in werkkapitaal en vaste activa).

In 2002 zijn wij begonnen met bedrijventekoop.nl. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot dé grootste bedrijfsovernamesite van Nederland! Op zeer grote schaal brengt ons team vraag en aanbod wat betreft ondernemingen bij elkaar. Naast onze expertise om waardebepalingen voor bedrijven uit te voeren, bieden wij u dus een brede mogelijkheid om uw bedrijf op een snelle en efficiënte wijze te verkopen. Op bedrijventekoop.nl vindt u een actueel aanbod van verschillende bedrijven die te koop aangeboden en te koop gevraagd worden. Ook als u op zoek bent naar een participatie, bedrijfsovername, bedrijfsopvolging of fusie, ben u bij ons aan het juiste adres. Met ruim een miljoen bezoekers per jaar is bedrijventekoop.nl de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland.

Voordelen waardebepaling bedrijf laten uitvoeren door bedrijventekoop.nl:

  • Brengen vraag en aanbod dicht bij elkaar
  • Efficiënte methode waardebepaling
  • Gratis waarde indicatie binnen vijf minuten
  • Grootste overnamewebsite bedrijven van Nederland
  • Handige tools en doordachte systemen
  • Onafhankelijke bedrijfsovername website
  • Werkzaam in heel Nederland

Wilt u een waardebepaling voor uw bedrijf laten uitvoeren? Of bent u opzoek naar specialisten op het gebied van bedrijfsovername? Bezoek dan onze website: bedrijventekoop.nl. Benieuwd naar de waarde indicatie van uw bedrijf? Vraag dan gratis binnen vijf minuten een waardebepaling op!