Velours lampenkappen: In deze webshop hebben ze ze!

Al enkele jaren is de prachtige en zachte stof velours bezig aan een opmars. Je ziet het materiaal steeds meer in de woonbladen en in trendy interieurs terugkomen. Of het nu op bankstellen, fauteuils of kussens is, velours voegt sfeer toe aan de ruimte. Maar wist je dat ze in de winkel en webshop van Eigenstijl Wonen ook velours lampenkappen verkopen? Daarmee spelen ze heel slim in op deze leuke trend, want het lijkt op het eerste oog geen standaard toepassing van dit materiaal. De meeste mensen die deze stof mooi vinden kiezen voor een bankstel of stoel met velours bekleding. Het nadeel daaraan is echter dat het vies kan worden en dit materiaal is helaas wat lastiger schoon te maken dan een gladder type stof. Daarom kunnen velours lampenkappen een uitkomst bieden. Deze voegen veel sfeer toe aan de ruimte, en laten zien dat je weet wat er nu trendy is, maar ze worden totaal niet vies en je hoeft ze dus ook niet schoon te maken. Je kunt hooguit af en toe de lampenkap uitkloppen en er met je hand overheen gaan om het stof eruit te halen, maar echt vies worden ze natuurlijk niet. Velours lampenkappen zijn een hele makkelijke manier om je woonkamer of slaapkamer gezellig te maken. Ze houden een deel van het licht van het peertje tegen, waardoor ze wat gerichter schijnen dan transparantere lampenkappen. Dit geeft een heel knus effect, wat zeker in de slaapkamer erg gewenst is. 

Wat kosten velours lampenkappen?

Nu je weet dat je in de winkel en webshop van Eigenstijl Wonen die prachtige velours lampenkappen kunt kopen wil je natuurlijk ook weten wat ze precies kosten. Dit bedrag zal je erg meevallen, want ondanks dat dit een heel luxe materiaal is valt de prijs van dit type lampenkap lager uit dan je zou denken! Ze verkopen namelijk een exemplaar van het merk Light & Living voor slechts €33,95. Deze velours lampenkappen zijn 18 cm hoog en hebben een doorsnee van 25 cm. Dit formaat is perfect voor zowel in de woonkamer als de slaapkamer, en geeft mooi en sfeervol licht. Hoeveel licht hij geeft hangt natuurlijk af van het wattage dat je gebruikt, maar meet deze lampenkap schijnt het licht in ieder geval niet in je ogen, wat een heel knus effect geeft.

De uitgebreide collectie meubels van Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen kun je niet alleen terecht voor die prachtige, velours lampenkappen. Ze verkopen super veel mooie meubels en accessoires, zoals:

  • Bankstellen en fauteuils
  • Staande lampen 
  • Wanddecoratie zoals spiegels
  • Eettafels en stoelen

En of je nu liever online of offline winkelt maakt niks uit. Eigenstijl Wonen heeft namelijk zowel een webshop als een prachtige showroom. Deze is heel centraal gelegen in Nederland, namelijk in Barneveld, en dus voor vrijwel iedereen goed bereikbaar. De stijl in de winkel is ontzettend mooi doorgetrokken, namelijk heel chic, maar toch modern en eigentijds. Als je van velours lampenkappen houdt dan ga je de rest van hun assortiment denk ik ook wel mooi vinden. Rij dus zeker een keer een middagje richting hun showroom in Barneveld of bekijk hun webshop om te zien of er iets moois voor je bij zit!