Tweedehands palletstellingen inzetten voor magazijn

Palletstellingen zijn waarschijnlijk niet voor iedereen meteen een bekend verschijnsel. Je kunt ze wel kennen van grote woonwinkels waar je zelf je spullen uit het magazijn moet halen. Hier zijn grote stellingen neergezet waar pallets met goederen onder staan. Deze constructie wordt veel gebruikt in grote warenhuizen over de hele wereld. Ook opslag bij Nederlandse bedrijven gebeurt op deze manier. Tweedehands palletstellingen zijn stellingen die al eerder zijn gebruikt, maar die prima nog een ronde mee kunnen. Ze worden gecheckt door gecertificeerde controleurs. De stellingen zijn ideaal voor ondernemers die een goedkope oplossing zoeken voor de inrichting van hun magazijn. Tweedehands palletstellingen vindt u bij L.P. Petersen in allerlei formaten en varianten. Zo zijn de volgende tweedehands palletstellingen beschikbaar via lppetersen.nl:

  • magazijnstellingen
  • legbordstellingen
  • archiefstellingen
  • entresolstellingen

Voor voorbeelden van bovenstaande stellingen kunt u de website van L.P. Peters bezoeken. Hier vindt u foto’s van alle beschikbare soorten tweedehands palletstellingen. Dat maakt het makkelijker om de juiste keuze te maken. Niet zeker welke soort stellingen u nodig heeft? Neem dan contact op met een van de medewerkers van L.P. Peters en laat u informeren over de vele toepassingen van alle stellingen die in het assortiment zijn opgenomen. Palletstellingen zijn stellingen waar u eenvoudig hele pallets vol goederen kwijt kunt. Op zoek naar een magazijnoplossing voor kleinere hoeveelheden goederen? Ook dan kunt u bij Peters terecht voor een oplossing. 

Voordelen van tweedehands palletstellingen

Tweedehands palletstellingen zijn een stuk goedkoper dan nieuwe palletstellingen. Dat is dan ook de reden dat de meeste ondernemers kiezen voor gebruikte palletstellingen. Deze stellingen zijn te koop bij L.P. Petersen. Deze onderneming zamelt tweedehands palletstellingen in, zorgt dat ze er weer als nieuw uitzien en verkoopt deze door aan andere ondernemers. Wilt u ook meer informatie over tweedehands palletstellingen? Kijk dan op de website van L.P. Peters voor alles over deze handige stellingen. Via lppetersen bent u direct op de hoogte van alle mogelijkheden. De stellingen zijn altijd direct leverbaar. Wilt u snel weten of er voor u ook een optie tussen zit? Bel dan vrijblijvend via het nummer dat u terugvindt op de website. Gebruikte stellingen zijn vaak dertig procent goedkoper dan nieuwe stellingen. Ook met deze gebruikte magazijnstellingen kunt u uw magazijn indelen op een overzichtelijke manier. Dit helpt u en uw medewerkers goederen op tijd bij de klant te krijgen, of interne onderdelen voor een technische dienst op tijd aan te leveren. Zo houdt u uw organisatie in topconditie.

Montage inbegrepen

L.P. Peters zorgt ervoor dat uw nieuwe of tweedehands palletstellingen geleverd worden en gemonteerd worden waar u dat wilt. Zo beschikt u vanaf levering binnen één dag over stellingen die u in gebruik kunt nemen. Omdat het opzetten van een magazijn een kwestie van goede timing is, houdt L.P. Peters hier rekening mee. Als op dezelfde dag uw goederen arriveren kunt u deze direct wegzetten in uw gloednieuwe magazijn. Dit zorgt voor een vlekkeloze logistieke onderneming. Wilt u meer weten over het indelen van uw magazijn? Kijk dan ook eens op de website van L.P. Peters. Hier vindt u enkele handige tips om uw stellingen zo goed mogelijk van dienst te laten zijn. Een logistiek manager weet dat zijn of haar magazijn het begin is van een goed lopend proces. Deel daarom uw magazijn of opslag in met stellingen van L.P. Peters. Nieuwe stellingen of gebruikte, het zijn opties die u bij L.P. Peters voor de beste prijs in huis haalt.