Schadeherstelbedrijf in Hengelo nodig? Autoschade Nijland voor kwaliteit en zekerheid!

Ben je opzoek naar een voordelige en professioneel schadeherstelbedrijf in Hengelo? Dan ben je van harte welkom bij Autoschade Nijland! Met jarenlange ervaring en veel kennis worden er dagelijks auto’s en/of onderdelen opnieuw voorzien van een glimmende laklaag, zodat het er weer uitziet als nieuw. Naast autospuitwerkzaamheden staan wij onder andere klaar voor autoreparaties, het uitlijnen van banden en lampen en restyling. Benieuwd naar al onze mogelijkheden en tarieven? Kom dan gerust langs in onze garage, bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Autoschade Nijland, jouw schadeherstelbedrijf in Hengelo!

Schadeherstelbedrijf Hengelo

Heeft jouw auto een kras of flinke deuk opgelopen? Of zijn er roestvlekken die je graag wilt laten aanpakken? Kies dan voor een betrouwbare en Schadeherstelbedrijf in Hengelo nodig? Autoschade Nijland voor kwaliteit en zekerheid!hoge kwaliteit reparatie. Autoschade Nijland verzorgd in de omgeving van Hengelo allerlei reparaties. Elke kras of deuk wordt op een verantwoordelijke wijze hersteld. Onze autospuiters en -monteurs bezitten naast een goede motivatie voor het herstellen van autoschade, ook de benodigde vakdiploma’s en jarenlange ervaring. Op een accurate wijze wordt de schade vastgesteld en aangepakt, zodat jouw auto er na de reparatie weer als nieuw uitziet. Bovendien vinden wij het belangrijk om milieubewust en duurzaam onze werkzaamheden als schadeherstelbedrijf in Hengelo uit te voeren. Wij hebben hiervoor speciale aanpassingen gedaan in ons bedrijf en blijven hierin vernieuwen, waarvoor wij een belangrijk milieucertificaat hebben mogen ontvangen. Autospuitwerk en reparatie komt in verschillende vormen voor. Een auto kan bijvoorbeeld opnieuw worden gelakt. Om exact dezelfde kleur lak te krijgen, hanteren wij de unieke kleurcode die jouw auto bezit, om dit te matchen met onze computer, zodat de juiste kleur kan worden gemaakt om jouw auto deels of geheel te laten spuiten. Heb je lakschade? Dan is dit niet alleen slecht voor de auto, maar ook storend voor het oog. Pak beschadigingen daarom gelijk aan, voor ze erger worden!

Voordelig auto laten repareren bij Autoschade Nijland Hengelo

Heeft jouw auto schade? Dan is het naast het laten aanpakken van de schade belangrijk om te kijken of je de schade vergoedt kunt krijgen. Autoschade Nijland heeft een receptie waar je terecht kunt met al jouw vragen. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag bij het invullen van de verzekeringspapieren. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen zonder de tussenkomst van schade-experts. Autoschadeherstel wordt hierdoor snel, vakkundig en doeltreffend uitgevoerd. Het maakt niet uit welk automerk je hebt, ons team staat voor jou klaar. Komt jouw auto met schade binnen? Dan wordt de schade allereerst door één van onze vakmensen getaxeerd en op de foto gezet voor de verzekeringsmaatschappij of het expertisebureau. Hierna wordt jouw auto ingepland voor reparatie. Indien nodig kun je vervangend vervoer regelen. Achter de schermen gaan wij aan de slag met het repareren en/of spuiten van jouw auto. Wij onderhouden daarbij namens jou het contact met jouw verzekeringsmaatschappij en waar nodig worden nieuwe onderdelen besteld. Na het afronden van de werkzaamheden wordt jouw auto nog even van binnen en buiten gereinigd en ten slotte afgeleverd met Focwa garantiebewijs. Op onze werkzaamheden zit namelijk tot wel zeven jaar garantie!

Voordelen schadeherstelbedrijf Autoschade Nijland Hengelo:

  • 24 uur service
  • Gedeeltelijk of geheel verval van eigen risico
  • Kwaliteit en kwantiteit hoog in het vaandel
  • Nu 7 jaar garantie op herstelde schade
  • Regelen gratis vervangend vervoer
  • Schade eenvoudig online aanmelden
  • Vakkundig medewerkers die in het bezit zijn van alle benodigde vakdiploma’s
  • Voldoen aan de strengste milieueisen
  • Voor alle autoschade reparaties
  • Wij onderhouden namens jou het contact met alle verzekeringsmaatschappijen (rechtstreekse afwikkeling)

Een schadeherstelbedrijf gezocht voor jouw auto in Hengelo of omgeving? Kies dan voor Autoschade Nijland! Bezoek voor meer informatie onze website: autoschadenijland.nl of neem gelijk contact met ons op.