Laat de temperatuur niet te ver stijgen dankzij een uitvalscherm in Nieuwegein

Op het moment dat je een groot raam in je woonkamer hebt waar de zon op kan schijnen, dan is dat in de winter soms fijn en soms wat minder fijn. Het is fijn of voordelig, want de zonnestralen die op je raam schijnen, kunnen de temperatuur ook ietwat omhoog brengen en daardoor hoef je dus minder te stoken. Maar in de winter heb je wel een laagstaande zon die  dus ook gemakkelijker recht je huiskamer in kan schijnen. Dat is dan weer wat minder prettig. Als je niet thuis bent, dan kun je de zon prima op de ramen laten schijnen, zodat je de kachel minder hoeft te gebruiken om het weer warm te stoken als je wel thuis bent. Het scheelt misschien net een graad of 2 op zonnige dagen en dat is toch weer mooi meegenomen. Als je wel thuis bent, dan kun je je uitvalscherm in Nieuwegein naar beneden laten zakken, zodat deze niet direct in je gezicht schijnt. Als je nog geen uitvalscherm in Nieuwegein hebt, dan kun je deze bestellen en laten installeren bij en door SunGo. De medewerkers van SunGo komen dan eerst bij je langs om alles op te meten, zodat zij een precies passend uitvalscherm in Nieuwegein kunnen plaatsen. Daarna kun jij zelf bepalen wanneer de zon wel en niet op de ruiten mag schijnen. Dit is een groot voordeel in de winter, maar het is een nog groter voordeel in de zomer. In de zomer kan het door de zon immers flink warm worden in je huis en dat is, in tegenstelling tot de winterperiode, in de zomerperiode zeker geen voordeel. Het wordt dan al snel veel te heet in je huis en dus is het pure noodzaak om een uitvalscherm naar beneden te laten zakken. Daardoor kun je namelijk voorkomen dat de zon via een broeikaseffect invloed uitoefent op de binnentemperatuur. Het wordt in de zomer al heet genoeg in je huis zonder dat de zon daar nog een schepje bovenop doet door op je ruiten te schijnen. Via een uitvalscherm in Nieuwegein kun je de zaken dus enigszins controleren. Je kunt het met een uitvalscherm in Nieuwegein alleen niet rond de 20 graden houden. Als het buiten tijdens een hittegolf boven de 30 graden is, dan zal het binnen ook warmer worden, maar dat komt dan in ieder geval niet doordat de zon op je ruiten schijnt. Los van de warmte regulerende functie van een uitvalscherm in Nieuwegein, kun je het scherm uiteraard in elk seizoen gebruiken om het zonlicht te weren wanneer dit nodig is. Als je bijvoorbeeld even een film wilt kijken of een middagje wilt gamen, dan is het fijn dat een uitvalscherm naar beneden kan. 

Bekijk de mogelijkheden voor een uitvalscherm in Nieuwegein via de website

Als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van een uitvalscherm in Nieuwegein, dan kun je terecht op de website van sungo-zonwering.nl. 

Het assortiment van SunGo

Op de website kun je ook meteen zien wat voor opties je zoals hebt voor wat betreft zonweringen. Naast het uitvalscherm, kun je namelijk ook kiezen voor: 

  • Screens
  • Knikarm zonnescherm
  • Markiezen