Heeft u echt alles al geprobeerd tegen de rugpijn?

Er zijn super veel mensen die op dagelijkse basis last hebben van onverklaarbare rugpijn. Ze hebben alles al geprobeerd en zijn al bij een huisarts geweest, een fysiotherapeut en eventueel zelfs een manueel therapeut, maar herstellen niet. Voor al deze mensen is daar nu de therapie tegen rugpijn van Robin Bhaggan, welke je vindt via RugpijnHerstel.nl. Deze fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in dit type pijn, en heeft een methode en unieke behandeling ontwikkeld die zich focust op het achterhalen van de oorzaak van de pijn. Robin is er altijd van overtuigd geweest dat je met therapie gericht op de symptomen geen volledige genezing kunt krijgen, en is daarom gaan kijken naar hoe pijn in de rug ontstaat. Zijn conclusie is dat de oorzaak ligt in het beweegpatroon van mensen. Iedereen heeft namelijk een eigen, natuurlijk beweegpatroon, en door dit te analyseren kun je volgens Robin Bhaggan bij de oorzaak van rugpijn komen. Bij veel mensen met pijn in de rug zag hij namelijk dat ze buiten dat patroon bewogen, en dus op een niet-natuurlijke manier bewogen. Dit beweegpatroon herstellen is de basis van het oplossen van pijn in de rug. 

Hoe kan rugpijn worden opgelost?

Als je bij Robin Bhaggan een afspraak maakt omdat je kampt met chronische rugpijn dan zal hij eerst jouw beweegpatroon analyseren. Op basis daarvan hoor je wat de oorzaak van de pijn in je rug is, en krijg je een persoonlijk, op maat gemaakt behandelplan. In dit behandelplan kunnen de volgende zaken worden opgenomen:

  • Dry-needling
  • RSQ1 Elektrotherapie
  • Emmett techniek

De combinatie van deze drie technieken heeft al reeds bij vele mensen enorme verlichting en zelfs genezing geboden van chronische pijn in de rug. Vaak worden er overigens – om het effect van de behandelingen te versterken – ook steunzolen aangemeten. Deze zooltjes geven je direct een betere lichaamshouding en versterken en ontspannen hele specifieke spiergroepen die kunnen meespelen bij het krijgen van rugpijn. Zoals je ziet pakt Robin de pijn in je rug veel breder aan dan dat een gemiddelde fysiotherapeut dat doet. Hij zoekt echt naar de oorzaak in plaats van je enkel oefeningen te geven die je rug kunnen versterken. Deze oefeningen zijn uiteraard belangrijk, maar nemen blijkbaar vaak niet de oorzaak van de pijn weg, en dat is nu precies wat Robin met zijn behandelingen wil bereiken.

Voor eens en altijd van je rugpijn af, het is mogelijk!

Op de site van Robin Bhaggan kun je al vele reacties van cliënten lezen die succesvol de behandelingen tegen rugpijn hebben ondergaan. Als jij ook lijdt aan chronische pijn in je rug dan weet je hoe enorm frustrerend het kan zijn, en hoe het je kan beperken in je dagelijks leven. Niet voor niets zijn mensen die dankzij de behandelingen van Robin eindelijk van hun rugpijn af zijn zo jubelend over hem en zijn behandelingen. Robin gaat namelijk veel verder dan de doorsnee fysiotherapeut, en helpt op dagelijkse basis heel erg veel mensen weer pijnvrij bewegen. Wat zou jij doen als je eindelijk af bent van die chronische pijn in je rug? Meer sporten? Weer gaan werken? Maak nu snel een afspraak bij Robin Bhaggan en om er achter!