Wilt u investeren in kantoormeubelen?

Begint u een bedrijfje en bent u daarom op zoek naar goedkope kantoormeubelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen op kantoormeubelen.pro diverse kantoormeubelen voor beginnende ondernemingen maar ook als u uw oude meubilair wilt vervangen. Onze kantoormeubelen zijn zeer ergonomisch en dat is in deze moderne tijden een belangrijke eigenschap. Wat bedoelen we hier eigenlijk mee te zeggen? Het betekent dat elke medewerker zijn stoel en tafel zo kan afstellen dat ze precies op ooghoogte alles kunnen doen aan hun bureau. Denk aan tekstverwerken of het schrijven van een brief. Het is daarbij belangrijk dat uw lichaam wordt ondersteund. Onze bureaustoelen zijn daarom op diverse manieren te verstellen. Wist u dat vele kantoren tegenwoordig een stapje verdergaan? Want de hele dag zitten is niet bepaald goed voor uw rug en ledematen. Het zorgt op de lange termijn misschien zelfs voor een burn-out. Kies daarom voor een zit sta tafel en een deskbike. Dan kan men al fietsend werken aan hun in hoogte verstelbare kantoormeubelen. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u ook graag een hip en modern kantoor inrichten met onze kantoormeubelen? Maak dan vandaag nog uw bestelling. Kijkt u liever de kat uit de boom? Dan zijn we even goed  vrienden! Sterker nog, we stellen graag een offerte voor u op.

Onze kantoormeubelen zijn uitvoerig getest op ergonomie

U wilt kantoormeubelen kopen die in uw kantoor passen. Daarom bieden we niet enkel een keur aan kantoormeubelen aan maar hebben we specifieke producten zoals kasten en bureaus leverbaar in verschillende formaten. Soms is het even passen en meten, zeker als de oppervlakte wat beperkt is. Het is dan eerder aan te raden om ruimte te besparen dan het kantoor dicht te timmeren met kantoormeubelen. Want persoonlijke vrijheden zoals ruimte en de mogelijkheid om even heen en weer te lopen zijn erg belangrijk. U ondersteunt uw personeel door hen die ruimte letterlijk en figuurlijk te geven. Zorg tevens voor natuurlijke belichting. Dat werkt een stuk prettiger dan de TLC-buizen die men vroeger gebruikte. Want de zon geeft vitamine D en dat is een belangrijke vitamine om het moraal van uw werknemers hoog te houden. Ook het plaatsen van planten en watervoorzieningen zijn leuke maar toch ook belangrijke extra’s. Dit zijn zeker niet alleen esthetische keuzes want u zult zien dat uw collega’s zich in hun nieuwe werkruimte een stuk beter op hun gemak voelen. U hebt op onze website nog heel wat uit te zoeken. Want we verkopen diverse kasten, stoelen, tafels en allerlei accessoires. Accessoires zoals prullenbakken, kapstokken, akoestische wandpanelen en zelfs kluizen. Neem de tijd om de technische specificaties door te lezen en laat het ons weten als u een offerte wilt opvragen of nog bepaalde prangende vragen hebt. Onze klantenservice staat voor u klaar.

Kies voor duurzame meubelen waarmee u uw personeel ondersteunt

Onze kantoormeubelen zijn vrijwel allemaal uit voorraad leverbaar. Dat is wel zo prettig als er haast bij is geboden. De oprichting van een bedrijf kan snel gaan, zeker als u de knoop hebt doorgehakt om een kantoor te huren of te kopen. Wat zijn de voordelen die u van ons bedrijf mag verwachten?

  • Bij alle bestellingen boven de 150 euro rekenen we geen extra verzendkosten. Die kosten komen geheel op onze conto.
  • Daarnaast bieden we u een volledige service in de zin dat we alle meubelen ter plekke monteren. We leggen u tevens uit hoe sommige kantoormeubelen te verstellen zijn.
  • En ten slotte bieden we u maar liefst 2 jaar garantie op alle meubelen. Dit bieden we u bovenop de 14 dagen retourrecht!
  • Bekijk de website https://kantoormeubelen.pro/