Wilt u graag ambachtelijke dakbedekkingen laten renoveren?

Het dak van een huis kan op diverse manieren worden vormgegeven. Veel huizen in Nederland hebben een schuin dak waarop men dakpannen heeft gelegd. Dat gebeurde vroeger op maat, tegenwoordig hebben alle dakpannen een standaardafmeting. In andere landen zijn dergelijke schuine daken helemaal niet zo normaal, platte daken zijn in de warmere Europese landen veel meer voorkomend. Hebt u ambachtelijke dakbedekkingen of wenst u ambachtelijke dakbedekkingen die met de hand worden gelegd? Dan bent u bij jvkdakken.nl aan het juiste adres. We voorzien u graag met onze ambachtelijke dakbedekkingen, zowel bij de bouw van uw huis als ter renovatie. U begrijpt dat ons ambachtelijke werk vaak wordt ingezet bij monumentale panden die de gemeente in zijn originele staat wil behouden. Als u zorg draagt voor dit onderhoud dan kunt u de renovatie van ambachtelijke dakbedekkingen aan ons overlaten. Kijkt u eens op onze website tussen de foto’s. U zult in deze portfolio zien dat we van geen kleintje vervaard zijn. Daarnaast vindt u op het interactieve Facebook vele ideeën en reeds afgeronde projecten. Wilt u liever een bijzonder ornament laten maken voor op uw dak of op het hek rond uw huis? Denk aan brievenbussen, plantenbakken, zuilen en zelfs wastafels. We kunnen het allemaal vervaardigen van het metaal dat u wenst!

Ambachtelijke dakbedekkingen maken doen we al jaren met veel plezier

Het aanleggen en onderhouden van ambachtelijke dakbedekkingen is onze belangrijkste taak. Maar het is dan wel nodig om te weten wat er nu op uw dak ligt. Als u gaten in uw plafond krijgt en het water naar beneden gutst dan raden we u aan om snel een loodgieter in te huren. Als hij u meedeelt dat het tijd is voor een renovatie dan weet u ons vanaf nu te vinden. Haast u dan naar onze website en mail ons direct. Uiteraard kunt u ons tijdens kantooruren bellen. We komen graag op afspraak langs zodat we de staat van uw dak kunnen bekijken. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op en plannen we de verbouwing in. Met meer dan 30 jaar ervaring mag u er wel vanuit gaan dat u nauwelijks hinder ondervindt aan deze verbouwing. En vervolgens kunt u dankzij onze ambachtelijke dakbedekkingen weer decennia vooruit. We bouwen zowel met zink, koper en lood. Dit zijn waterdichte en kneedbare metalen die ongevoelig zijn voor corrosie. Wilt u liever een plat dak laten aanleggen of uw huidige schuine dak opnieuw voorzien van dakpannen? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Nadien bent u niet van ons af want we helpen u tevens met:

  • Het opstellen van servicerapporten over uw ambachtelijke dakbedekkingen,
  • Monumentenwachtrapporten opstellen,
  • Uiteraard dakonderhoud uitvoeren
  • En we kunnen ornamenten bouwen.

Wij gaan voor kwaliteit en duurzaamheid

Kijkt u eens naar onze commercial op YouTube. U vindt dit spotje op de landingspagina van onze site. Is het vervangen of aanleggen van ambachtelijke dakbedekkingen niet aan u besteedt? Zorg er dan voor dat u een bedrijf in de arm neemt dat hier zijn brood mee verdient. U wilt immers dat u waar krijgt voor uw geld. Wij vinden kwaliteit het belangrijkste want een dak met een lek is natuurlijk uit den boze. Niet alleen gaat het om het pragmatische aspect van ambachtelijke dakbedekkingen, het oog wil ook wat. Daarom leveren wij esthetisch schone werken voor vele doelgroepen. De grootste sector waarin we werken zijn het onderhouden van monumentale panden voor zowel particulieren als panden van bedrijven of de staat. Ook gebouwenbeheerders zoals verhuurders en makelaars schieten we te hulp. Gaat u een nieuw huis bouwen? Aannemers en architecten vragen ons vaak om hulp!