Voor elk kledingstuk is de textieldruk de beste oplossing

Wilt u voor uw school een aantal T-shirts laten bedrukken? Of wilt u voor uw bedrijf een aantal overalls voorzien van uw bedrijfsnaam of logo? Liever petjes uitdelen op een festival met daarop de naam van het evenement? Of hebt u weer een totaal andere reden om bepaalde kledingstukken te voorzien van een logo, een naam of misschien wel een catchy slogan? Wat de reden dan ook mag zijn, u bent in ieder geval op zoek naar een bedrijf dat u daarbij kan helpen. Misschien laat u uw drukwerk al voor een groot deel bij VK Print uitvoeren. Dan vindt u het vast en zeker prettig om te horen dat we u ook op het gebied van de textieldruk van dienst kunnen zijn. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijkt u dan op onze website, vkprint.nl, en klik op de categorie “textieldruk” om snel alles te weten te komen van uw fascinerende mogelijkheden. De textieldruk valt in de categorie zeefdruk, een belangrijke druktechniek die niet alleen voor kleding wordt gebruikt, maar ook voor papier en kunststof. Er zijn zelfs kunstenaars die met de zeefdruk naam voor zichzelf hebben gemaakt, de bekendste is ongetwijfeld Andy Warhol. Wij maken natuurlijk geen kunst maar gaan wel heel secuur te werk. We zien elke opdracht als een nieuwe kans om ons weer te bewijzen en we willen u laten zien dat de textieldruk lang meegaat, een duidelijke opdruk geeft en niet zal vervagen in de was.

Met de textieldruk kunnen we uw kleding van logo’s en gegevens voorzien

U kiest voor textieldruk als het gaat om een kleine resolutie van de afbeelding. Een logo of enkel teksten hebben een lage resolutie. Immers, het gaat hier niet om een ingewikkelde tekening die moet worden afgedrukt. Het is de bedoeling dat het in het oog springt. Uw bedrijfskleding wilt u gebruiken om duidelijk te maken aan uw klanten wie ze kunnen aanspreken als ze vragen hebben. Maar het is ook uw visitekaartje voor nieuwe klanten dus het is een marketingvorm. En als derde argument is het prettig dat werknemers elkaar kunnen herkennen aan bijvoorbeeld het shirt of petje dat ze dragen. Zeker als u erg veel werknemers in dienst hebt. Hiermee kunnen scholen en universiteiten teams maken tijdens sportdagen en de vrijwilligers op evenementen en festivals hebben dankzij de textieldruk een duidelijk herkenningspunt. In het kort kunt u textieldruk gebruiken voor de volgende kledingstukken:

  • Hesjes en jasjes,
  • T-shirts en schorten,
  • Maar ook petjes en tassen.

De textieldruk biedt aldus een lagere resolutie dan vlakzeefdruk maar dat maakt het juist zo geschikt voor kledingstukken, zeker als de tekst, de afbeelding en/of het logo niet al te klein zijn. We maken graag een proefdruk voor u dus wacht niet langer maar geef uw wensen telefonisch of per e-mail aan ons door. Dan maken we er een mooi ontwerp van waar u eventueel nog veranderingen in kunt aanbrengen.

We kunnen tot maximaal 6 kleuren tegelijkertijd drukken

En uiteraard hoeven we niet een voor een de shirts door de pers te halen. Want als u voor textieldruk kiest dan zal dat werk bij ons snel worden afgerond dankzij ons drukcarrousel bestaande uit maar liefst 8 drukpersen die tegelijkertijd hun werk doen. Kijkt u op onze website naar de diverse drukwerken die we in de afgelopen tijden hebben verricht. U kunt tevens op de hoogte blijven van het laatste nieuws door regelmatig op onze nieuwspagina te kijken. En probeert u niet alleen de textieldruk uit want we kunnen bijvoorbeeld uw producten en relatiegeschenken bedrukken met behulp van de tampondruk en rondzeefdruk. Lees ook : VK Print; VK Print – rondzeefdruk, vlakzeefdruk, tamponprint