Uitstekende Excel cursus

Mijn werkgever is de laatste maanden bezig met een grote reorganisatie. Onderdeel van die reorganisatie is een uitgebreide digitalisering, waarbij al onze oude administratie in de computer wordt gezet. Het was daarom voor niemand een verrassing toen we begin vorige maand hoorden dat we ons moesten bijscholen. Iedereen moest met de nieuwe systemen leren werken. Op kosten van de baas heb ik daarom een Excel cursus gevolgd. De cursus werd begeleid door Van Dijk Computeropleidingen. We zijn nu een aantal weken verder en ik kan met gerust hart zeggen dat ik tevreden ben met het resultaat. Waarom ben ik enthousiast over mijn Excel cursus?

  • Professionele begeleiding
  • Individueel of klassikaal
  • Instappen op elk niveau
  • Veel instapmomenten

Voor deze Excel cursus had ik weinig ervaring met de software. Tuurlijk, ik had wel eens wat getallen bij elkaar opgeteld, maar veel meer wist ik er niet van. Toch wist ik binnen een paar uur eenvoudige grafieken te maken en lastige formules uit te rekenen. Ik boekte heel snel voortgang! Dit had alles te maken met de professionele begeleiding die ik kreeg. De instructeur wist precies welke valkuilen ik moest vermijden. Het programma werkt heel intuïtief op het moment dat je weet wat je doet. Om daar te komen zorgt Van Dijk Computeropleidingen voor een ervaren instructeur met veel voorkennis. Een belangrijk ander voordeel was dat ik mijn Excel cursus individueel kon volgen. Dat vond ik erg prettig, omdat ik nooit goed heb kunnen leren in groepsverband. Om iets goed te snappen, moet ik vragen stellen. Dat betekent dat ik iemand nodig heb waar ik voordurend mee kan sparren. In de klas is een docent regelmatig met andere studenten bezig. Op die momenten boek ik dan geen voortgang. Daarom was het wel zo prettig dat ik een eigen instructeur kreeg, aan wie ik continu vragen kon stellen. Houd je juist wel van de klassikale aanpak? Dan kan dat natuurlijk ook! Je zit in een klas van maximaal 6 cursisten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over overvolle klassen of niet nagekeken opdrachten. Ga snel naar https://www.vandijkcomputeropleidingen.nl/excel-cursus/ en bekijk het volledige aanbod!

Excel cursus op mijn niveau

Zoals gezegd had ik vooraf weinig ervaring met het programma. Ik voelde me daardoor bezwaard: ik was bang dat ik niet snel genoeg op het juiste niveau zou zitten. Achteraf bleken mijn zorgen gelukkig overbodig. Tijdens mijn Excel cursus begonnen we bij het begin en werkten we langzaam naar een steeds hoger niveau. Ik heb eerst leren werken met de verschillende menu’s en heb toen de interface leren kennen. Daarna heb ik geleerd simpele berekeningen te doen en pas toen ben ik begonnen aan formules. Je kiest een eigen tempo en je instructeur helpt je daarbij. Nu ik de Excel cursus voor beginners heb afgerond, overweeg ik sterk om ook de gevorderden training te volgen. Maak je dus geen zorgen over je niveau, je kunt beginnen waar je wilt. Tot slot heeft Van Dijk Computeropleidingen verschillende instapmomenten. Er zijn veel mogelijkheden om te beginnen met een cursus. Mijn Excel cursus was individueel, dus had ik veel vrijheid, maar ook zijn er elke maand een heleboel klassikale lessen. Waar wacht je nog op? Neem snel contact op en meld je aan!

Laat je ervaring achter

Ik beschrijf nu mijn persoonlijke ervaringen over mijn Excel cursus. Ik hoop dat jij dat ook wilt doen! Aan het eind van je cursus kun je jouw belevenissen achterlaten op bovenstaande site. Zo kan iedereen zien of de cursus voldoet aan de verwachtingen en of de cursisten tevreden zijn. Laat weten wat je denkt, zodat de instructeurs daarvan kunnen leren!