Sikkens rubbol is de bekendste lijn van dit verfmerk

verfshoppen - Sikkens rubbol

U bent ongetwijfeld bekend met het verfmerk Sikkens. Oorspronkelijk opgericht in Groningen maakt het tegenwoordig deel uit van het grote chemieconcern “AkzoNobel”. De bekendste lijn van dit verfmerk is ongetwijfeld Sikkens rubbol. Sikkens rubbol bestaat al sinds jaar en dag en is voor veel bedrijven hofleverancier op het gebied van verf en lak. Niet alleen kunt u er hoogglans en zijdeglans van kopen in vrijwel alle denkbare kleuren, u vindt van deze lijn ook grondverf en beitsen. Dat maakt Sikkens rubbol tot een zeer gewilde lijn voor particulieren én bedrijven. Het is verf dat gebruikt wordt voor moeilijk bereikbare plekken en voor enorme oppervlaktes zoals flatgebouwen, bruggen, vliegtuigen en schepen. Sikkens rubbol wordt gebruikt in diverse industrieën maar u kunt natuurlijk ook een potje kopen bij uw plaatselijke bouwmarkt. Afhankelijk van het type verf dat u koopt kunt u het gebruiken in uw eigen achtertuin of om de muren van uw slaapkamer en keuken mee te verven. Het moge duidelijk zijn dat de Sikkens rubbol lijn niet een bepaald verftype is, maar eerder het gehele pallet aan verven die er op dit moment op de markt bestaan omvat. Dat maakt het mede zo populair. Dit merk blijft niet stilzitten ondanks de eeuwen aan innovatie en ervaring. Het is simpelweg een van de beste verfmerken en wordt daarom aanbevolen door de meeste professionele schilders in Nederland. Wilt u graag de producten van Sikkens rubbol eens bekijken? Lees dan even verder!

Zoekt u alle producten van Sikkens rubbol in een handig overzicht?

Kijkt u dan op onze website: verfshoppen.nl. U vindt er namelijk vrijwel alle producten van de Sikkens rubbol lijn en het is tevens mogelijk om ze direct in huis te halen door een snelle online bestelling te maken. Wij verkopen niet alleen van dit merk diverse verven, ook van andere merken zoals Flexa, Trimetal en Wijzonol bent u bij ons aan het juiste adres. Maak eventueel een gratis account aan als u een verlanglijstje wilt maken. Bent u professioneel schilder of aannemer? Dan is het verstandig om een profiel aan te maken. U hoeft dan niet naar een groothandelaar in de buurt want wij bezorgen al uw bestelde producten van Sikkens rubbol of andere merken de volgende dag tot aan uw voordeur. We hebben het hele jaar door allerlei kortingen op producten waaronder verf uit de Sikkens rubbol lijn. Vergeet niet om daarom zo nu en dan een kijkje te nemen op de site, abonneer u op onze gratis nieuwsbrief en volg ons via Facebook. Bent u tevreden over Sikkens rubbol en over onze service? Dan hopen we dat u de tijd wilt nemen om er een berichtje over te plaatsen of door onze service te belonen met een hoog cijfer.

Vergeet u niet om er kwasten en rollers bij te bestellen?

Of u nu verf van Sikkens of een ander merk wilt kopen bij verfshoppen.nl, zonder kwasten kunt u niets beginnen. We verkopen een keur aan verfaccessoires zoals

  • Kwasten en rollers in alle soorten en maten.
  • Krabbers en messen zodat u overtollig verf kunt verwijderen.
  • Schuurpapier in diverse structuren zodat u het oppervlak egaal kunt maken en verf beter hecht.
  • Verfbakken en verfroosters.
  • En reinigers zodat u de kwasten de volgende dag weer kunt gebruiken.

U kunt vanaf nu elke verfklus aan als u de juiste verfsoort bestelt in onze webwinkel. Hebt u hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste type verf? Schroom dan niet om even contact met onze klantenservice op te nemen. Ze informeren u graag over de diverse grondverven, hoog- en zijdeglanzen en allerlei soorten lak.