Oude auto verkopen in drie stappen

Heb jij nog een oude auto waar je eigenlijk vanaf wilt? Dan is hier de oplossing! Op https://www.sloopautoverkopen.com/ verkoop je snel en moeiteloos je oude auto, zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen. Het proces heeft drie stappen:

  • Opbellen
  • Afspraak maken
  • Auto ophalen

Alles begint met een telefoontje. Je kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag, bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst terecht met je oude auto. Verkopen is een kunst, daar weten zij alles van, maar met hen hoef je niet te onderhandelen. Ze zullen je altijd een redelijke vergoeding bieden voor de wagen die jij hebt staan. Deze vergoeding is gebaseerd op het merk van de auto, het model en de staat van de onderdelen. Je krijgt dus direct een persoonlijk aanbod dat past bij de auto die je probeert te verkopen. Accepteer je dit aanbod, dan is jouw werk gedaan. Accepteer je dit aanbod niet, dan zul je misschien verder moeten kijken. Een oude auto verkopen kan voelen als het wegdoen van een geliefde en is daarom niet altijd even makkelijk. In veel gevallen is het een mooie meevaller dat de auto nog wat waard is. Nadat je een deal hebt gesloten, maak je een afspraak. Je bepaalt zelf wanneer de auto wordt opgehaald en rond welk tijdstip dit gebeurd. Ben je alleen in het weekend beschikbaar? Of alleen na middernacht? Geen enkel probleem. Je hebt zelf de touwtjes in handen. Een oude auto verkopen is doodeenvoudig en vereist geen eigen bijdrage. Veel mensen denken nog dat deze eigen bijdrage verplicht is, omdat dit vroeger wel goedgebruik was, maar tegenwoordig moeten bedrijven voldoen aan strenge milieuwetgeving. De eigen bijdrage is hiermee vervallen. Een oude auto verkopen hoeft dus helemaal geen geld te kosten. De Sloopauto Ophaaldienst haalt je bolide gratis op en vervoert deze naar het dichtstbijzijnde demontagebedrijf.

Oude auto verkopen: afhandeling

Je hebt een afspraak gemaakt en de auto wordt opgehaald. Een aantal zaken moeten dan nog afgehandeld worden. Om te beginnen moet de auto worden afgemeld bij de RdW en de belastingdienst. Dit hoef je niet zelf te doen, dit wordt voor je gedaan door de chauffeur die bij je langskomt. Je hoeft hier in een later stadium dus niet meer over na te denken. Wanneer de auto is afgemeld, ontvang je direct het vrijwaringsbewijs, zodat je nergens meer aan vastzit. Zodra de auto jouw grond verlaat, ben je juridisch niet langer aansprakelijk. Een oude auto verkopen is dus een peulenschil! Nadat je het vrijwaringsbewijs hebt ontvangen krijg je ook het afgesproken bedrag contant uitbetaald. Zoals gezegd kan dit bedrag variëren, maar je krijgt altijd de prijs die vooraf is afgesproken. De chauffeur heeft niet meer geld bij zich, dus onderhandelen heeft op dit moment geen zin meer. De auto wordt vervolgens op een autoambulance gereden en daarmee is het proces voltooid. Dankzij de service van de Sloopauto Ophaaldienst besluiten steeds meer mensen hun oude auto te verkopen. Hiermee werken we met zijn allen aan een beter milieu!

Direct contact opnemen

Wil jij je oude auto verkopen? Dan weet je nu wat je moet doen! Ga snel naar bovenstaande site en neem meteen contact op. Je krijgt gelijk te horen welke vergoeding je nog kunt krijgen, mocht dit aan de orde zijn. In sommige gevallen is de auto niets meer waard. Deze wordt dan kosteloos vervoerd naar een demontagebedrijf zodat jij hier geen last meer van hebt. Op de website lees je meer over de gang van zaken. Ook vind je hier een handig overzicht van de verschillende stappen die je zult doorlopen.