Onze vakantiehuizen liggen in de natuur

Iedereen is weleens toe aan vakantie. Onze vakantiehuizen in Europa zijn ideaal voor een jong gezin, voor studenten, voor hele families en diverse andere groepen. Met een selectie van duizenden vakantiehuizen in tientallen landen binnen dit continent mogen we wel stellen dat er absoluut voor ieder wat wils te vinden is. Wilt u bijvoorbeeld lekker weg in eigen land? Een weekendje Amsterdam, Texel of het Limburgs heuvelland opzoeken? Haast u dan naar eurocottage.com en zoek op land, regio, stad of zelfs dorp. Geef tevens aan op welke data u een huisje wilt huren en met hoeveel personen u verblijft. Zo simpel is het zoeken naar vakantiehuizen want u zult vervolgens een uitgebreid overzicht zien van alle vakantiehuizen in die regio. Open een aantal tabbladen met de huisjes die u op het eerste gezicht wel ziet zitten. Per aanbieder kunt u dan allerlei gegevens inzien waaronder duidelijke foto’s van de kamers, het interieur en het exterieur. Maar ook alle extra’s zoals een eventueel bubbelbad of een gratis Wi-Fi verbinding. Leeft u tijdens vakanties liever niet al te luxe en zoekt u daarom juist een Spartaans ingericht huisje? Ook dat type huisjes zult u moeiteloos door heel Europa zien te vinden. Omdat het hier natuurlijk om vakantiehuizen gaat richten we onze pijlen voornamelijk op mensen die de natuur opzoeken. U vindt dergelijke huisjes niet in grote steden zoals Parijs of Berlijn hoewel u wel vaak wel in aangelegen locaties kunt verblijven. Dat betekent dat u wel de stad kunt bezoeken, maar niet hoeft te slapen in deze drukte.

Wilt u op vakantie? Kies dan tussen onze vakantiehuizen

Europa is een klein continent. Ondanks dat feit is het echter wel zeer veelzijdig. Het biedt vele mogelijkheden want u kunt zowel zon, zee en strand opzoeken als hooggebergtes en alles er tussenin. Geniet van het desolate koude noorden van Scandinavië nabij de fjorden of verken de heiden van Noord-Duitsland. Geniet van de ruige bergen en de woestijn in het hart van Spanje of bezoek de oude ruïnes in Italië en Griekenland terwijl u geniet van het warme weer. De toendra’s en eindeloos steppes in Oost-Europa moet u ook echt eens gezien hebben. En geeft u meer om urbane gebieden? Ook dan vindt u op diverse plekken binnen dit continent de vakantiehuizen die u zoekt nabij de grote steden. Zo kunt u uw vakantie dankzij onze hulp echt personaliseren. Per advertentie kunt u aldus de beschikbaarheid van het huisje vinden en eventueel uw vakantiedata daarop aanpassen. Via de website kunt u als u een keuze hebt gemaakt de reservering direct vastleggen. Dan kan de voorpret pas echt beginnen want het is dan zaak om de koffers er bij te pakken. Of u nu een weekendje weg wilt in ons eigen land of diverse vakantiehuizen wilt boeken voor uw backpackavontuur in Groot-Brittannië, u zult merken dat u bij ons telkens weer de vakantiehuizen zult weten te vinden die aan uw wensen voldoen!

Een reservering kunt u direct online maken

We veranderen ons aanbod qua vakantiehuizen continu zodat u ook in de toekomst uw vakanties bij EuroCottage kunt blijven boeken. Mocht u nog vragen hebben over het reserveren of over de algemene voorwaarden dan kunt u ons bellen en mailen. Via de sociale media zoals Facebook, Pinterest en Twitter kunt u inspiratie opdoen voor uw aankomende reis want u vindt er allerlei foto’s van onze vakantiehuizen. We bieden u aldus de mogelijkheid om te verblijven in onder andere de volgende landen:

  • Alle landen behorende tot Scandinavië, Finland en IJsland,
  • Alle landen in West-Europa en Zuid-Europa.
  • En vele landen in Oost-Europa en de Balkan.