Ons autobedrijf nabij Doorn staat voor elke automobilist klaar

Als u pech hebt met uw auto dan wilt u dat zo spoedig mogelijk laten verhelpen. Mocht dit u in de provincie Utrecht gebeuren, bijvoorbeeld in de buurt van Wijk bij Duurstede, Langbroek of Doorn dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voor acute pech mag u op ons autobedrijf nabij Doorn rekenen, ook voor een grote beurt of een reparatie kunt u op ons rekenen. Kijkt u eens op de website van ons autobedrijf bij Doorn: autobedrijfimminkhuizen.nl. Het is belangrijk om te onthouden dat wij iedere personenauto kunnen repareren. We zijn een merkonafhankelijk bedrijf. Dat wil zeggen dat we niet bepaalde automerken verkopen omdat we dealer zijn en het betekent dat we geen enkel merk weigeren in de garage. Klinkt u dat als muziek in de oren? Komt u dan eens bij het autobedrijf nabij Doorn langs. Onze vestiging bevindt zich in Langbroek, op nog geen kwartier rijden van Doorn. Veel mensen uit deze plaats hebben daarom voor ons autobedrijf gekozen. Doorn ligt in het midden van de provincie Utrecht in de Utrechtse heuvelrug. Een prettige plaats om te wonen in een bosrijk gebied buiten de kern van de Randstad. U bent wellicht erg afhankelijk van uw auto, zeker als u veel forenst. Gelukkig hoeft u niet langer op zoek naar een autobedrijf nabij Doorn.

Zoek niet langer naar een autobedrijf vlakbij Doorn

Van dit autobedrijf nabij Doorn mag u veel verwachten. Tijdens een apk-keuring, de verplichte jaarlijkse keuring, kijken we niet alleen uw wagen na maar kunnen direct kapotte onderdelen vervangen. Denk aan remschijven, accu’s, schokdempers of het onderzetten van winterbanden. Mocht u per ongeluk een paaltje hebben geraakt dan mag u wederom rekenen op dit autobedrijf nabij Doorn. Wellicht kunnen we de blikschade snel uitdeuken en uw auto gedeeltelijk of in zijn geheel overspuiten. U leest het, dit autobedrijf bij Doorn is van alle markten thuis. Bent u op zoek naar een tweedehandse auto? Komt u dan eens in de showroom kijken of bekijk het huidige aanbod eerst op onze site. U vindt er diverse goed onderhouden occasions voor interessante bedragen. Misschien wilt u zelf uw auto inruilen. We doen een interessant bod op uw wagen zodat u dat geld kunt gebruiken om te investeren in één van de occasions van het autobedrijf nabij Doorn: Autobedrijf Imminkhuizen. De apk-keuring is verplicht gesteld in Nederland. Komt uw wagen niet door de keuring, dan mag u er tijdelijk niet in rijden. Soms wordt dit nog weleens vergeten en als u dan wordt aangehouden dan kunt u een flinke boete verwachten. U kunt uw kentekenbewijs, naam en e-mailadres bij ons achterlaten. We sturen u dan een melding als het weer zover is.

Voor een snelle reparatie of een apk-beurt vindt u ons in Langbroek!

Dit autobedrijf nabij Doorn beschikt voor diverse keurmerken. Daardoor weet u dat u te allen tijde een uitstekende service mag verwachten. Zo hebben we:

  • De NAP, nationale auto pas-keurmerk,
  • We zijn aangesloten bij BOVAG
  • En dit garagebedrijf is door de RDW erkend.

Hebt u nog vragen over onze diensten? Dan kunt u ons via de sociale media zoals Facebook en Twitter uw vraag stellen. Doet u dat liever niet in het openbaar? Stuur dan een e-mail, bel ons tijdens kantooruren eens op of kom langs in Langbroek. De showroom is geopend op dinsdag tot en met zaterdag net als de werkplaats, maar de openingstijden zijn verschillend zoals u op de website kunt lezen. Blijf op de hoogte van ons bedrijf en onze acties door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief.