Nieuwe waterkoelers op kantoor

aqualight - waterkoelers

Op mijn kantoor hebben we sinds kort twee nieuwe waterkoelers. Deze zijn gehaald ter vervanging van onze oude waterkoeler, die na een trouwe staat van dienst niet langer geschikt was. Ik ben zeer tevreden met de nieuwe apparaten. Vroeger nam ik nam eerder altijd zelf een flesje mee naar kantoor, omdat ik het water uit de waterkoelers niet te drinken vond. Ik ben zelfs een keer goed ziek geworden van een glas uit het apparaat, daarna vermeed ik elk contact! De Aqualight waterkoelers die nu zijn aangeschaft hebben mij positief verrast. In een paar dagen tijd was ik helemaal om en dronk ik eigenlijk alleen nog maar water uit deze koelers. De voordelen zijn eindeloos:

  • Heerlijk fris water
  • Minder ongezonde dranken
  • Geldbesparing
  • Interactie met collega’s

Het water uit de waterkoelers is altijd heerlijk fris en koel. Dit in tegenstelling tot het water uit mijn eigen flesje, wat ik in de zomer gewoon lauw moet opdrinken. Tijdens een warme zomerdag is er niets lekkerder dan een heerlijk glas koud water uit de waterkoeler. Je drinkt meer en voelt je beter, waardoor je meer werk kunt verzetten. Dankzij een heerlijk glas koud water kun je weer vol goede moed aan de slag! Ik merk ook dat ik dankzij de nieuwe waterkoelers minder ongezonde frisdrank koop. Wanneer ik geen zin had in lauw of warm water, liep ik even naar de kantine voor een blikje fris. Ongemerkt krijg je op die manier veel suiker binnen en dat voel je. Je bent minder geconcentreerd of hebt plotseling juist veel te veel energie. Dankzij de nieuwe waterkoelers heb ik altijd een verkoelend drankje tot mijn beschikking, waardoor ik altijd met een goed gevoel achter mijn bureau zit. Bij ons staan de waterkoelers op een centraal punt. Wanneer je een kop water gaat halen, ben je dus ook aan de wandel. Even weg achter je bureau en de afdeling over, daar is niets mis mee!

Waterkoelers besparen tijd en geld

Mijn portemonnee blijft de laatste paar weken ook gevuld. Ik loop niet meer naar het restaurant voor wat drinken, maar haal het gratis bij de waterkoeler. Een blikje fris kost bij ons op kantoor 1,80, water krijg je natuurlijk voor niets. Ik ging in de zomer eigenlijk iedere dag wel even wat halen, maar dat is nu verleden tijd. Hierdoor houd ik geld over voor andere leuke dingen. Tot slot merk ik ook dat de tijd bij de waterkoeler erg productief kan zijn. Af en toe loop ik toevallig een collega tegen het lijf die ik nog moest spreken. In plaats van een afspraak te maken, kan ik mijn vraag dan gelijk kwijt. Gaat het om een kleine handeling? Dan wordt die gelijk uitgevoerd. De nieuwe waterkoelers zorgen dus voor een verkoelend drankje, maar zijn ook een plek van interactie en overleg. Ik heb het gevoel dat dit zeker invloed heeft op onze afdeling. We overleggen sneller met elkaar en de lijntjes zijn korter. We krijgen sneller reactie van elkaar en hierdoor kunnen we eerder opleveren.

Een bedankje van het personeel

We hebben als werknemers de leiding bedankt voor deze nieuwe waterkoelers. Ze zijn duurzaam, houden het water heerlijk fris en worden snel bijgevuld. Je hebt als werknemer het idee dat de leiding je serieus neemt en dat ze rekening houden met je behoeftes. De koelers zijn afkomstig van Aqualight en vallen tot dusver bij iedereen in de smaak. Ik kan daarom niet anders dan Aqualight van harte aanbevelen. Op https://www.aqualight.nl/waterkoelers vind je alle koelers die zij verkopen en lees je meer over de voorwaarden. Welk model past op jouw afdeling?