Loodgieter Den Bosch

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in Den Bosch? Zoek dan niet verder dan Hurkens Rioolservice. Wij hebben jarenlange ervaring als loodgieter in Den Bosch en specialiseren ons in alles wat het met riool te maken heeft. Dat betekent dat wij voor u ontstoppingen kunnen verhelpen, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw riool. Als u nu belt, dan staan wij binnen één uur bij op de stoep en kunnen wij direct aan de slag om uw ontstopping te verhelpen. Daarnaast specialiseren wij ons ook in alles wat met de aanleg en reparatie van uw riool te maken heeft. Denk aan het installeren van een geheel nieuwe riolering, maar ook reparatie en inspectie van uw huidige riolering behoort tot de mogelijkheden. Met onze unieke camera inspectie zien wij direct wat de mogelijke pijnpunten van uw systeem zijn en kunnen we u adviseren over mogelijke oplossingen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het leeg laten zuigen van putten, vetafscheiders, septictanks en onder gelopen kelders. Wat voor loodgieter in Den Bosch u dus ook zoekt, voor alles wat met het riool te maken heeft kunt u bij ons terecht.

De loodgieter in Den Bosch voor een riool ontstopping

Onze specialiteit is het oplossen van een riool ontstopping. Dit doen wij door middel van hogedruk, waarbij de opstopping direct weggespoten wordt. En is het probleem hardnekkiger dan kunnen wij oiok onze roterende spuitkop inzetten, waarmee de ontstopping gericht weggespoten kan worden. Met deze twee middelen kunnen wij direct alle ontstoppingen aanpakken. U betaalt bij ons een vast bedrag van €69,50, exclusief BTW, voor het reinigen van uw riolering. Hier zitten de voorrijkosten en het eerste half uur ter plaatse in inbegrepen. Kunnen wij het probleem niet in het eerste half uur oplossen dan betaalt u per kwartier extra werk, maar de ervaring leert dat bijna ieder probleem binnen dit half uur op te lossen is. Met onze krachtige waterspuit die tot wel 200 bar druk kan leveren spuiten we uw riolering zo schoon, zodat u geen last meer heeft van ontstoppingen. En daarnaast werken wij volgens de ‘No Cure No Pay!’ regeling, wat betekent dat als wij uw probleem niet kunnen verhelpen u ook niet betaalt. Bel daarom nu en maak snel een afspraak, zodat wij ook uw ontstopping kunnen verhelpen. Als loodgieter in Den Bosch kunnen wij binnen één uur ter plaatse zijn, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

De loodgieter in Den Bosch voor camera inspectie

Heeft uw riolering een lek of denkt u dat uw riolering toe is aan vervanging? Met onze speciale camera inspectie bekijken wij uw riolering van binnenuit, zodat we direct kunnen zien wat er precies mis is met uw riolering. Aan de hand van de camera beelden zoeken wij de pijnpunten van uw riolering op, zodat we u ook direct kunnen adviseren over de mogelijke oplossingen. Soms is een klein lek prima te repareren, maar soms zal ook de hele riolering moeten worden vervangen. Door de camera inspectie weet u precies waar u aan toe bent en kunt u de juiste maatregelen nemen om problemen met uw riolering te ondervangen. U krijgt bij ons eerst de camera beelden per mail toegestuurd, waarna wij voor u een objectief rapport kunnen maken van onze bevindingen, als u dat wilt. Zo kunt u eerst zelf beoordelen hoe uw riolering er voor staat, waarna u met ons kunt overleggen over wat u eraan kunt doen. Waar u dus ook een loodgieter in Den Bosch voor zoekt, bij Hurkens Rioolservice bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag met alle problemen die u heeft met uw riolering!