Laat uw powerbanks eens bedrukken

jmpromotions - Powerbanks bedrukken

Wist u dat u powerbanks kunt bedrukken met uw bedrijfsgegevens? Waarschijnlijk wilt u graag deze handige accuutjes introduceren op het werk. Als u verantwoordelijk bent voor de inkoop van reclamemateriaal, magazijnbenodigdheden en relatiegeschenken dan moet u echt eens op jmpromotions.nl kijken. Powerbanks bedrukken is namelijk een van onze vele diensten. Een powerbank is een accu waarmee u snel uw smartphone, mp3-speler of tablet kunt opladen. Als u veel reist dan is het zeer vervelend als uw telefoon op lange reizen uitvalt. Dat zal niet langer gebeuren dankzij de powerbank. U kunt dergelijke apparaatjes goedkoop bij ons bestellen en laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, logo of slagzin. Zelfs afbeeldingen kunnen we op de powerbanks bedrukken. Ziet u dat wel zitten? Geef dan uw wensen aan en vraag om een gratis proefdruk. We kunnen powerbanks bedrukken per 100 stuks dus u kunt snel uw hele kantoor voorzien van dit geweldige apparaat. Wist u dat u de powerbank kunt aansluiten via USB aan uw laptop? Dat is de ideale manier om snel uw powerbank op te laden. Vergeet dit niet te doen voordat u aan een reis begint en u onderweg met uw smartphone in de weer bent.

Na het powerbanks bedrukken hebt u leuke cadeaus voor uw personeel

Niet alleen is het prettig om een powerbank mee te nemen tijdens reizen in de trein, auto of vliegtuig. Ook als u van avontuurlijke vakanties houdt en bijvoorbeeld gaat trekken door hooggebergtes, dan is het wel fijn dat er ten minste een smartphone in de buurt is. Want mocht u een ongeluk krijgen dan moet u wel zo snel mogelijk de alarmdiensten kunnen bellen. Zo ziet u maar weer dat er vele redenen zijn om een powerbank mee te nemen. Toch gebruiken de meeste mensen dit apparaat tijdens forenzen of lange reizen in het vliegtuig. Door de powerbanks te bedrukken door JM Promotions kunt u op een handige manier sluikreclame maken. Deel de powerbanks daarom niet alleen uit aan uw eigen personeel, maar ook aan uw klanten en bezoekers op een jaarbeurs of conferentie. We kunnen powerbanks bedrukken in alle soorten en maten:

  • Zo verkopen we goedkope powerbanks met een harde kunststoffen behuizing,
  • Liever een wat duurdere en duurzamere variant? Bestel dan de metalen powerbanks,
  • En er bestaan zelfs powerbanks die worden aangedreven door zonne-energie. Ze zijn beplakt met zonnecellen maar dat neemt niet weg dat we de zijkanten niet kunnen bedrukken met uw gegevens.
  • En ten slotte kunt u powerbanks laten bedrukken de u zelf hebt ontworpen. Klik dan op “custom made” en geef uw specifieke wensen door. We maken ze namelijk graag voor u op maat.

Heeft uw bedrijf nog geen logo? Schijf dan een wedstrijd uit

Het is opmerkelijk hoe snel een goed logo bij klanten blijft hangen. Het is eenvoudiger dan het onthouden van een sterke slagzin of zelfs uw bedrijfsnaam. Hebt u nog geen logo? Laat er dan één ontwerpen. Misschien kunt u er een actie van maken zodat uw huidige klanten diverse ideeën kunnen aandragen. Zet er een aantrekkelijke prijs tegenover en profiteer van hun creativiteit. U kunt ditzelfde idee uitproberen als u op zoek bent naar een scherpe slogan. Uw powerbanks bedrukken we nadat u akkoord bent gegaan met de proefdruk en offerte. Het zal nooit langer dan een aantal werkdagen duren voordat u het product krijgt thuisbezorgd. Hebt u nog vragen over het powerbanks bedrukken of een van onze vele andere producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en u kunt uiteraard een e-mail sturen. Vergeet u niet om een cijfer achter te laten?