Laat ons uw pakket verpakken

handmatig-verpakken - Pakket verpakkenNatuurlijk is een pakket verpakken geen al te grote klus. Als u echter bijvoorbeeld een bedrijf heeft dat vele honderden pakketjes per week verstuurd dan kan het wel aardig veel tijd gaan kosten. Het uitbesteden van het pakket verpakken is dan ook zeker aan te raden als u of uw werknemers hier op dit moment veel tijd aan kwijt zijn. Wij van Handmatig Verpakken Haaksbergen V.O.F. nemen deze taak graag van u over zodat u uw tijd of de tijd van uw werknemers kunt besteden aan nuttigere dingen. Wij hebben vele mensen in dienst die handmatig van alles voor uw in kunnen pakken. De mogelijkheden die wij bieden zijn bijna eindeloos als het gaat om een pakket verpakken. Omdat wij voornamelijk met de hand inpakken kunnen wij flexibeler werken en zodoende aan al uw eisen voldoen. Wist u dat consumenten naast natuurlijk de inhoud ook zeker letten op de verpakking? Kies er daarom voor om door ons uw pakket te verpakken zodat u een goede eerste indruk maakt bij de kopers van uw producten. Omdat wij al vele jaren gespecialiseerd zijn in het pakket verpakken kunt u rekenen op onze expertise. Wij weten wat de wensen en eisen zijn in diverse branches. De prijzen die wij hanteren zijn daarnaast erg schappelijk en daarom zijn wij zeker een goede keuze als u op zoek bent naar een bedrijf waaraan u het pakket verpakken kunt uitbesteden.

Laat voordelig een pakket verpakken

Als u vele pakketjes per week verstuurd dan is het vaak goedkoper om dit door een extern bedrijf te laten doen, zeker als u hierbij voor ons bedrijf kiest. Daarnaast is het werk wat wij leveren door onze ervaring altijd erg netjes en professioneel. Naast een pakket verpakken kunnen wij nog vele andere zaken voor u regelen indien u dit wilt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende diensten:

  • Sorteren van producten
  • Reconditioneren van producten
  • Plakken en vouwen van mappen en doosjes
  • Plakken van stickers
  • Verwerken en afbramen kunststoffen artikelen

Daarnaast zijn er nog genoeg andere diensten die wij u kunnen bieden, voor een compleet overzicht kunt u het beste even op de site rondkijken of natuurlijk contact met ons opnemen. Door zoveel diensten aan te leveren kunnen wij veel voor u betekenen en diverse soorten producten snel en goed voor u behandelen zoals u dit wilt. Ook een groot pakket verpakken doen wij graag voor u, dus het formaat maakt niet uit.

Meer dan 25 jaar ervaring

Door de jarenlange ervaring in deze branche weten wij als geen ander wat er voor nodig is om alles goed, veilig en professioneel in te pakken. U zult dan ook merken dat het er prachtig uit zal zien en precies naar uw wensen is aangepast. Het pakket verpakken kan ook in zeer grote orders indien dit nodig is. Naast de medewerkers in onze fabriek maken wij ook veel gebruik van thuiswerker(/sters) en daardoor kunnen wij grote volumes voor u verzorgen. Indien u niet zeker weet of wij aan uw eisen kunnen voldoen of andere vragen heeft over het pakket verpakken dan kunt u ons natuurlijk gemakkelijk bereiken. Op de website staat al onze contactinformatie en wij zorgen er altijd voor dat wij onze klanten zo snel mogelijk helpen. Voor verpakken. Plakken, sealen en krimpen is er geen betere dan Handmatig Verpakken uit Haaksbergen, dus als u binnenkort ook van onze diensten gebruik wilt maken dan kunt u vandaag nog contact met ons opnemen of bijvoorbeeld vragen om een offerte. Wij staan voor u klaar!