Koop uw verkleedkleding bij Toys 4 Kiddy

U weet vast en zeker nog wel hoe leuk u het altijd vond om verkleed naar een feestje te gaan. Misschien hebt u broertjes en zusjes en speelde u thuis veel met verkleedkleding. Of misschien dat uw ouders zo nu en dan in een gekke bui waren en de verkleedkleding er bij pakten. Hoe dan ook, als u zelf kinderen hebt en u wilt ze lekker verwennen met een geweldig kinderfeestje, dan is een verkleedpartijtje echt het leukste dat u kunt organiseren. U wilt natuurlijk dat uw kind de show steelt op die belangrijke dag. Koop daarom uw verkleedkleding bij ons! Kijkt u maar eens op toys4kiddy.nl naar het hele assortiment. Dat assortiment liegt er niet om want wij verkopen verkleedkleding in alle soorten en maten. Omdat kinderen in de groei zijn wilt u misschien liever een maatje meer kopen. Dat hoeft gelukkig over het algemeen niet voor verkleedkleding. Wat we hiermee bedoelen is dat verkleedkleding behoorlijk rekbaar is. Uw kind kan al vanaf jonge leeftijd in deze kleding rondlopen tot misschien wel zijn of haar 12e levensjaar. Het pak is misschien nog wel het belangrijkste onderdeel. Maar zonder extra accessoires is een verkleedpakje niet genoeg. Als u bij ons bestelt dan krijgt u niet alleen een pakje maar ook diverse accessoires zoals:

  • Andere kledingstukken zoals een cape, een hoed of ander hoofddeksel, bijpassende schoentjes of een masker.
  • Accessoires die de superheld of fee bij zich hebben zoals een speelgoedwapen of toverstokje,
  • Maar ook brillen en riemen en nog veel meer!

Dankzij onze verkleedkleding heeft uw kind een onvergetelijk feest

De verkleedkleding dat u graag wilt kopen kunt u in no time in huis halen. Alle artikelen die u op onze website ziet staan hebben wij steevast op voorraad. Als u vandaag nog bestelt voor 17.00 uur, dan hebt u het pakje waarschijnlijk morgen al in huis, tenzij er een zondag of feestdag tussen zit. En zoekt u nog een leuk cadeau voor Sinterklaas, kerst of de verjaardag van uw kind? Haast u dan naar onze website en zoek een mooi pakje uit. Vul vervolgens uw contact- en adresgegevens in en betaal het bedrag via een online betaalservice zoals iDEAL, PayPal of uw credit card.  U krijgt altijd een bevestiging in uw inbox en we laten het u tevens weten wanneer we het naar u hebben opgestuurd. Hebt u hier toch nog vragen over? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. We staan telefonisch voor u klaar en ook via de mail. U betaalt nog geen 5 euro extra voor de bezorgkosten. Maar als u twee stuks verkleedkleding koopt dan zijn de bezorgkosten helemaal gratis!

Kleed uw kind als superheld of prinsesje!

Beleef fijne tijden met uw kinderen door hen te verwennen met verkleedkleding. Haal uw oude verkleedkleding uit de kast en dos uzelf ook eens uit. Het is geweldig om zo een betere band te krijgen met uw kind. Luister goed naar hun wensen en spreek met hen over hun hobby’s. Zo komt u er achter of u beter een pakje van een agent of van een brandweer moet geven als cadeau. Overigens kunt u bij ons nog veel meer soorten speelgoed bestellen dan enkel verkleedkleren. We verkopen namelijk speelgoed voor jongens en meisjes zoals treinen en poppen. Maar ook allerlei schattige knuffels voor de allerjongsten. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment? Wilt u als eerste weten wanneer we specifiek speelgoed in de aanbieding hebben gedaan? Vergeet dan niet om ons te volgen via de sociale media zoals Facebook, Twitter of Linked in.