Kies uit één van vele fairtrade gouden ringen voor een veelbelovend huwelijk

juwelierdetijd -

Trouwen is een zeer positieve aangelegenheid. Het is een verbintenis die wordt aangegaan omdat beide partijen iets van liefde en genegenheid voelen voor elkaar. Het is altijd erg romantisch vanaf de eerste date tot en met de uiteindelijke bruiloft. Het is in feite een keerpunt in je leven waarbij je het vrijgezellenbestaan definitief achter je laat en eeuwige trouw belooft aan je toekomstige echtgenoot. Wat dat betreft is het ook een spannend keerpunt, want het leven dat je achterlaat, dat ken je natuurlijk door en door. Maar het nieuwe getrouwde leven is onbekend en voelt voor veel mensen als een sprong in het diepe. Maar het leven zou de moeite niet waard zijn als je niet af en toe de sprong waagt. Wie niet waagt die niet wint. Gezien het een spannende gok is geladen met romantiek en liefde, is het belangrijk dat het symbool waarmee je jouw liefde toont ook geladen is met liefde. Kies daarom voor fairtrade gouden ringen. Deze gouden ringen zijn tot stand gekomen op een eerlijke manier. Veel goud komt namelijk uit conflictgebieden. Tevens vind je veel goudmijnen in Afrika waar de werkomstandigheden niet zo goed zijn geregeld als in Europa. Dat betekent dat de werknemers in mijnen werken voor een zeer matig loon en onder slechte omstandigheden waarbij de gezondheid vaak in gevaar komt. Een trouwring die uit zulke mijnen komt is natuurlijk niet bepaald geschikt om de eeuwige liefde mee te symboliseren. Fairtrade gouden ringen komen bijvoorbeeld uit Ghana waar kleinschalige projecten zijn gestart. De fairtrade mijnen zijn milieubewuster en veiliger. De mijnwerkers lopen aanzienlijk minder risico en krijgen behoorlijk betaald zodat zij hun gezin goed kunnen onderhouden. De eigenaren van de goudmijnen beginnen ook in te zien dat fairtrade beter is voor de mijnwerker en ook voor henzelf. Verder is het zo dat de mijnwerkers goed worden getraind alvorens ze de mijnen ingaan om goud te winnen. Als je een fairtrade gouden trouwring om je vinger hebt, van voel je je een stuk fijner. Mocht je dus fairtrade gouden ringen willen kopen, dan kan dat via juwelier De Tijd. Deze juwelier verkoopt niet alleen fairtrade gouden ringen, maar mag zich een specialist noemen op het gebied van fairtrade sieraden. Dit betreft niet alleen ringen, maar ook:

  • Manchetknopen
  • Bruidssieraden
  • Dasschuiven & spelden
  • Geschenkartikelen
  • Zegelringen
  • Antieke sieraden

Profiteer van fairtrade gouden ringen met vele voordelen

Als je fairtrade gouden ringen koopt, dan mag je uiteraard de beste service verwachten. Als je bestelt via juwelier De Tijd, dan kun je altijd de beste service verwachten. Mocht je ring kapot gaan, dan kun je de ring thuis laten repareren. Op deze manier hoef je je kostbaarheden niet op te sturen. Dat is wel zo veilig natuurlijk, want er kan van alles met de post gebeuren.  Verder beschikt juwelier De Tijd over een groot assortiment. Er zit dus altijd wel wat van je gading tussen. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je de fairtrade gouden ringen natuurlijk ook op maat laten maken. Juwelier De Tijd zit al drie generaties in het vak, dus dat betekent dat je enkel en alleen de beste kwaliteit zult ontvangen.

Bestel de ringen online of kom langs in de winkel

Als je al weet wat je wilt, dan kun je fairtrade gouden ringen direct online bestellen. Ben je nog niet zeker wat je wilt en heb je advies nodig? Dan kun je altijd even langskomen in de winkel. De experts kunnen je dan helpen en adviseren. Tevens kun je in de winkel samen met de juwelier je eigen ring(en) ontwerpen.