Gebruikte pallets voor een leuke loungeset, een bed of gewoon voor in het magazijn

Pallets zijn zeer veelzijdig en steeds meer mensen ontdekken de vele mogelijkheden van pallets. Natuurlijk zijn pallets bedoeld voor het magazijn. Met behulp van pallets kun je gemakkelijk orde aanbrengen in het magazijn. Tevens zijn pallets gemakkelijk via een heftruck te vervoeren. Dat maakt pallets dus ook onmisbaar voor een magazijn wanneer je spullen moet opslaan. Maar je kunt pallets ook gebruiken voor je interieur. Je kunt bijvoorbeeld via palletspoed.nl ook gebruikte pallets bestellen. Deze zijn natuurlijk goedkoper dan nieuwe pallets en ideaal voor creatieve doeleinden. Als je bijvoorbeeld 8 gebruikte pallets bestelt, dan kun je al een schitterende loungeset maken. Als je een loungeset in de winkel koopt, dan ben je al snel honderden euro’s kwijt. Als je echter kiest voor gebruikte pallets, dan ben je voor een paar tientjes al klaar. Niet alleen heb je dan een mooie loungeset, maar je hebt ook gelijk een mooie industriële look in je woonkamer. Uiteraard moet je nog wel een paar kussens toevoegen en je zult ook zelf de loungeset in elkaar moeten zetten. Maar als je een beetje handig bent, dan is het een prima optie. Er komt weinig technisch inzicht bij kijken om met pallets een loungeset te maken. Het is een kwestie van de gebruikte pallets op elkaar stapelen en daarna hoef je ze alleen nog maar te schilderen in de kleur van jouw keuze. Als je dat eenmaal hebt gedaan, dan kun je zelf kussens toevoegen en eventueel een plaid. Een loungeset is niet het enige wat je kunt maken met gebruikte pallets. Je kunt ook heel gemakkelijk een bed bouwen met gebuikte pallets. Tevens kun je met een beetje handigheid ook een bar in elkaar zetten met dezelfde gebruikte pallets. Mocht je een woonkamer met een keuken hebben, dan is het mooi om de keuken van de woonkamer te scheiden met een industriële bar. Dit kun je dus prima regelen met gebruikte pallets. Mocht je dus gebruikte pallets willen bestellen, dan ben je bij palletspoed.nl aan het juiste adres.

Robuuste gebruikte pallets binnen 24 uur al in huis

Kun je niet wachten om te beginnen, dan kun je direct gebruikte pallets bestellen via de website. Als je echt geen geduld hebt of als je gewoon geen tijd hebt om lang te wachten, dan kun je de pallets bestellen via de spoedservice. De webwinkel heet niet voor niets palletspoed.nl. In principe worden reguliere bestellingen binnen 48 uur geleverd. De verzendkosten zijn dan 40 euro ongeacht de hoeveelheid gebruikte pallets die je bestelt. Maar als 48 uur niet snel genoeg is, dan kun je ook kiezen voor de spoedservice. Via de spoedservice worden de pallets binnen 24 uur geleverd. Je hebt ze dan dus de volgende dag al in huis. De verzendkosten bedragen dan wel iets meer, namelijk 60 euro. Ook hier maakt het niet uit hoeveel pallets je bestelt. Of je er nu 10 of 100 bestelt, de verzendkosten blijven altijd gelijk.

Bestel verschillende soorten pallets online

Je kunt natuurlijk kiezen voor de houten pallets, maar je hebt ook de keuze om pallets van kunststof te kopen. Op de website van palletspoed vind je een overzicht van alle pallets die je via de webwinkel kunt kopen. Tevens kun je kijken welke afmetingen beschikbaar zijn en natuurlijk wat de prijzen zijn. Als je bestelt via palletspoed.nl dan weet je zeker dat je te maken hebt met de volgende voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Levering uit eigen voorraad
  • Levering mogelijk binnen 1 werkdag
  • Veilig en eenvoudig betalen