Fietslampjes bedrukken

Promoboer is de expert als het gaat om fietslampjes bedrukken. Wij leveren de meest gevraagde producten gewoon vanuit onze voorraad in Nederland, dus uw bestelling wordt snel geleverd. U heeft verschillende keuzes als het gaat om het bedrukken van uw producten en wij denken graag met u mee, zodat uw product de uitstraling krijgt die u wilt. Heeft u interesse in het laten bedrukken van fietslampjes of wilt u gewoon weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, zodat wij aan u kunnen laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Diverse soorten fietslampjes bedrukken

Fietslampjes laten bedrukken is een populaire keuze onder onze klanten, want met fietslampjes kunt u alle kanten op. Het is heel praktisch promotiemateriaal, waarmee u altijd wel iemand blij kunt maken. Maar waar moet u op letten als u fietslampjes laat bedrukken en waar kunt u uit kiezen? Wij leggen het graag aan u uit. U heeft bij Promoboer de keuze uit verschillende kleuren fietslampjes, zodat u altijd het fietslampje kunt vinden dat past bij uw huisstijl. Standaard leveren wij de fietslampjes als een rood en wit paar, met dus ook de framekleuren rood en wit. Deze hebben wij dus altijd op voorraad en kunnen wij snel leveren, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een andere framekleur als u dat mooier vindt of als dat beter aansluit op uw huisstijl. Op deze framekleur kunt u dan uw logo laten drukken, maar de framekleur blijft altijd zichtbaar en het is dus verstandig om een kleur te kiezen die past bij uw huisstijl. Promoboer heeft vier verschillende fietslampjes in het assortiment, namelijk

  • Fietslampjes met elastiekje
  • Siliconen fietsverlichting
  • Klassieke afneembare fietslampen
  • Verlichting voor op kleding

De goedkoopste optie is het fietslampje met elastiekje. Deze populaire variant is voorzien van een elastische lus, die u gebruikt om het lampje te bevestigen. U heeft de keuze uit twee varianten, waarbij de duurdere variant een inkeping achterop heeft om de lus aan te bevestigen. De goedkopere variant heeft dit niet en u moet het elastiekje gewoon om het stuur wikkelen. Wilt u stevigere fietslampjes laten bedrukken? Kies dan voor de siliconen fietsverlichting. Deze zijn voorzien van een robuustere bevestiging doordat de elastische lus integraal onderdeel is van het siliconen omhulsel. Hierdoor blijven deze fietslampjes beter zitten en zijn ze beter te richten. De klassiek afneembare fietslampen worden geleverd met een koppelingsgedeelte, dat u vastmaakt aan uw fietsframe. Hierop kunt u dan gemakkelijk het fietslampje op vastklikken. Deze methode heeft als nadeel dat u eerst de houder moet installeren, maar is vaak wel iets steviger dan de vorige opties. Naast fietslampjes die bedoeld zijn voor het fietsen hebben wij ook verlichting voor op de kleding. Hiermee bent u extra zichtbaar in het donker omdat u de lampjes gemakkelijk aanbrengt op kleding.

Verschillende methodes om fietslampjes te bedrukken

Als het gaat om fietslampjes bedrukken dan heeft u bij Promoboer verschillende opties. Onze fietslampjes met elastiek kunnen worden voorzien van een stickerprint, die uiteraard goed geschikt is voor buitengebruik. Het is ook mogelijk om een tampondruk te gebruiken, maar de ondergrond heeft altijd dezelfde kleur als de framekleur van het lampje. Een tampondruk is beter geschikt om de siliconen fietslampjes te bedrukken, waarbij de bedrukking dus direct op het frame terecht komt. De klassiek afneembare fietslampjes bedrukken wij direct op de lamp zelf, zodat deze goed zichtbaar is als de lamp in gebruik is. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Op onze website vindt u een aantal voorbeelden en u kunt natuurlijk altijd contact opnemen zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.