Een Sarah huren als verrassing voor uw vrouw?

U kent het misschien wel van iemand verderop bij u in de straat. Diegene of diens partner heeft de prachtige leeftijd van 50 jaar bereikt en er staat een levensgrote pop in de voortuin om dat te vieren. Het is in Nederland traditie om uw vijftigste verjaardag groots te vieren en dan mag een pop niet ontbreken. Wilt u een Sarah huren omdat uw vrouw of vriendin binnenkort 50 jaar wordt? Dan doet u er goed aan om even op onze website te kijken. Het heeft immers weinig nut om een dergelijke pop te kopen. Sterker nog, dan bent u pas echt een dief va de portemonnee want na gebruik kan het naar de zolder en kunt u proberen om het door te verkopen. Een Sarah huren is een veel beter idee en daarom hebben we onze website opgericht. Kijkt u eens op sarahabrahamexpress.nl want daar kunt u de Sarah huren. We verhuren ze in allerlei afmetingen en met diverse accessoires in haar handen. U hebt dus eerst nog een aantal keuzes te maken voordat u het Sarah huren kunt afronden. Hoe dat allemaal in elkaar steekt willen we u graag even in de volgende tekst uitleggen. Leest u daarom vooral even verder en wacht niet te lang met het afsluiten van een huurcontract zodat u er niet naast kunt grijpen. Want ondanks ons brede aanbod kan het natuurlijk voorkomen dat we net op de verjaardag van uw vrouw al vele reserveringen hebben staan.

U kunt bij ons voordelig een Sarah huren

Op dit moment kunt u niet 1 Sarah huren, maar 5 verschillende. Namelijk:

  • De normale variant,
  • Als hippie,
  • Als een “gekkie”,
  • Met een fles wijn in de hand,
  • En geheel naakt. Durft u het aan?

U zult uw partner op deze bijzondere dag vast en zeker op diverse manieren verrassen. Begin de dag goed met een ontbijt op bed en verras haar tevens als u de gordijnen van uw slaapkamer opentrekt. Het uitzicht op een dergelijke pop is hilarisch, niet alleen voor de jarige maar voor elke voorbijganger. U kunt bij ons een Sarah huren door snel uw keuze te maken tussen de diverse poppen. Geef vervolgens de datum door waarop u het wilt huren en spreek met ons een tijdstip af. Wij brengen de pop op de afgesproken dag en installeren het in uw tuin. Na afloop halen we de pop weer op. Het mooie van alles is het feit dat we geen breng- en ophaalkosten berekenen. Die zijn dus geheel gratis! U betaalt dan ook een vaststaan bedrag voor de huur met daarop de installatie en de montage. Wilt u graag de pop in de avond al plaatsen zodat uw partner niets door heeft? Maar is de verjaardag morgen al? Zorg er dan voor dat u Sarah gaat huren voor 12.30 uur, want dan staan we vanavond bij u op de stoep.

Natuurlijk kunt u ook de Abraham pop huren

We garanderen een landelijke dekking dus dat betekent dat het voor ons niets uit maakt waar u woont. Wacht niet langer met het Sarah huren, dan weet u zeker dat u het gewenste model op de dag zelf in uw tuin hebt staan. Wordt uw man 50? Dan hebben we uiteraard ook een keur aan Abraham-modellen die u kunt afhuren. De betaling geschiet via een veilige betaalservice. En u hebt de keuze om vooraf of achteraf te betalen via bijvoorbeeld iDEAL, PayPal of Afterpay. Hebt u hier verder nog vragen over? Klim dan in de pen en stuur een e-mail of bel ons tijdens kantooruren even op.