Een gietvloer is ideaal voor elk type bedrijfsvloer

Heeft uw bedrijf een nieuwe vloer nodig? Dan is een gietvloer meer dan het overwegen waard. Een gietvoer maken wij van diverse uiteenlopende materialen zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Kijkt u eens op mesa-coatings.eu als u meer wilt weten over de opties die we u aanbieden. Het zal u niets verbazen dat een vloer één van de belangrijkste onderdelen is van welk kantoor dan ook. Elk type werkplaats, zowel binnen als buiten, heeft een goede ondergrond nodig. Zo kan een vloer mooi egaal aangelegd worden. Een strakke vloer waar u moeiteloos over kunt lopen zonder uit te glijden. Grip is dan ook zeker een belangrijk onderdeel van bijvoorbeeld onze gietvloer. Maar het kan ook gaan om het gewicht. Zo kunnen we een gietvloer aanleggen van betononderdelen. Heftrucks en andere zware machines kunnen er moeiteloos overheen rijden zonder deuken te veroorzaken. En ten slotte gaat het vaak om enorme oppervlakten. Dus dat betekent dat u een gietvloer zoekt die door een professioneel gelegd kan worden én eenvoudig onderhouden kan worden. En dat geldt zeker voor Mesa Coatings.

Een gietvloer is slijtvast en eenvoudig te onderhouden

Op dit moment hebt u de keuze uit de volgende materialen voor uw gietvloer:

  • Epoxy, geschikt voor het echt zware werk en slijtvast.
  • Voor het halfzware werk raden we een PU gietvloer aan. Meer elastisch en scheur overbruggend vanwege deze flexibiliteit.
  • En ten slotte kunt u de cementgebonden gietvloer bestellen. Dit is een harde vloer die u als ondergrond kunt gebruiken voor een eventuele vloerbedekking of parket. Maar u kunt het ook door ons laten egaliseren zodat u er verder niets overheen hoeft te leggen.

Zo zijn er voor en nadelen te bedenken voor elk type vloer. Het is aan u om te bepalen welke gietvloer u wilt hebben. Maar natuurlijk willen we u daar graag bij helpen. Als u daarom vragen hebt dan staat onze klantenservice voor u klaar. Op de website vindt u hun contactgegevens dus klim in de pen en schrijf een e-mail of vul het online contactformulier even in. Bellen kan uiteraard ook, maar doet u dat wel tijdens kantooruren zodat u zeker weet dat u iemand aan de lijn krijgt. Geeft u bijvoorbeeld de hoeveelheid oppervlakte door en geef aan welke gietvloer u ziet zitten. Tevens is het wenselijk als u doorgeeft om welk type industrie of arbeid het gaat, dat maakt het voor ons eenvoudiger om een offerte op te stellen. Omdat het in een kil kantoor of een winkelcentrum nog behoorlijk koel kan zijn, is vloerverwarming onder de aangelegde gietvloer geen overbodige luxe. Deze combinatie bieden wij u aan zodat u niet na afloop weer van voren af aan kunt beginnen!

Weet u al welke type vloer u door ons wilt laten leggen?

Het uitzoeken van de juiste vloer heeft dus nog heel wat voeten in de aarde. Kijkt u eens rond op onze site, u vindt er vele voorbeelden van reeds afgerond werk. Er kleven vrijwel geen nadelen aan, behalve misschien dat scheuren kunnen voorkomen. Dat kan zeker gebeuren als u het zelf gaat aanleggen en dat is een goede reden om het aan de professionals over te laten. Want als er een scheur ontstaat, dan kunt u die scheur niet eenvoudig dichten. Sterker nog: de kans dat de vloer in zijn geheel moet worden vervangen is vrijwel 100 procent. En daar zit u uiteraard niet op te wachten. Vergeet tevens niet om uw ramen te verblinden als u niet te veel zonlicht wilt binnenkrijgen: epoxy weerkaatst namelijk enorm.