Een eTA voor Canada aanvragen is simpel

eta-aanvragen - eta canada aanvragenWilt u graag een eTA voor Canada aanvragen? Doet u dat dan via onze website: eta-aanvragen.nl. Dit is een onafhankelijke site die u helpt bij het eTA voor Canada aanvragen. Een eTA naar Canada aanvragen, is dat verplicht? Dat is een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Het antwoord is bevestigend. Hoewel deze regeling pas sinds 15 maart is ingesteld en pas op 29 november 2016 verplicht wordt gesteld, kunt u niet vroeg genoeg beginnen met het eTA naar Canada aanvragen. Een aanvraag wordt meestal vrij snel gehonoreerd. Maar mocht u een strafblad hebben of in de afgelopen jaren in bepaalde landen in het Midden-Oosten zijn geweest, dan kan het lastig zijn. Daarom adviseren we u om minimaal 4 weken van te voren te beginnen met het eTA Canada aanvragen. Mocht het worden afgekeurd dan kunt u het nogmaals proberen, zeker als u een goede argumentatie toevoegt. En anders kunt u eventueel een noodvisum bij de Canadese ambassade aanvragen. De eTA kost slechts 7 dollar per persoon. Reist u met uw hele gezin? Vergeet dan niet om voor ieder lid een eTA naar Canada aan te vragen. Ook bedrijven die veel contacten hebben met Canadese klanten, leveranciers of zakenpartners doen er goed aan om hun vertegenwoordigers te voorzien van een eTA.

We helpen u met het eTA naar Canada aanvragen

Een eTA voor Canada aanvragen is uitermate eenvoudig. Het duurt minder dan 5 minuten en het visum wordt direct naar u verzonden. U kunt via onze website direct beginnen met de aanvraag. Vul uw vertrekdatum in en vul vervolgens uw persoonlijke gegevens zoals naam, adres, geboortedatum en paspoortnummer in. Dan kunt u de aanvraag voltooien door het verschuldigde bedrag met uw credit card te betalen aan de Canadese overheid. Het eTA voor Canada aanvragen is dan afgerond. Zoals we al eerder zeiden kunt u het bij een afwijzing opnieuw proberen mits u daar gegronde redenen voor hebt. Wist u dat dit visum maar liefst 5 jaar geldig is en dat u er minstens 6 maanden ongestoord in dit land mee kunt verblijven? Mocht u langer willen blijven omdat werk, onderzoek of stage uitloopt, dan kunt u uw verblijf in het land zelf laten verlengen. Vliegt u niet in één keer van Nederland naar Canada? Vliegt u via een stad in de Verenigde Staten? Dan hebt u het visum voor de VS nodig. De VS is hierin uniek, samen met het eilandje Nauru. Ook al verblijft u tijdens de overstap op neutraal terrein, dus op de luchthaven van bijvoorbeeld New York of Boston, het maakt niets uit. U hebt altijd een ESTA nodig, anders komt u het land niet binnen. Dus kijk naar uw vlucht en houdt er rekening mee dat u naast het eTA naar Canada aanvragen ook een ESTA moet aanvragen!

Reist u via de VS? Vraag dan een ESTA aan

Hebt u verder nog vragen over dit visum? Dan vindt u op onze website allerlei handige informatie en tips. Het zal u ongetwijfeld moeiteloos lukken om dankzij onze site een eTA naar Canada aan te vragen. Dan kan de voorpret beginnen, zeker als het de eerste keer is dat u een trans-Atlantische vlucht gaat maken.

  • Misschien bezoekt u een indrukwekkende stad zoals Toronto, Montréal of Vancouver.
  • Of ga klimmen en hiken in de Rocky Mountains.
  • Geniet van prachtige (ijs)meren en flora en fauna. Uitgestrekte bossen, ijsberen, beren, elanden en grote roofvogels, u vindt het allemaal in een van de grootste landen op Aarde.
  • De grootste watervallen ter wereld vindt u in Canada: de Niagara Falls in de provincie Ontario.