Een bruidstaart mag op geen enkele bruiloft ontbreken

De trouwdag is voor veel stellen een van de belangrijkste dagen uit hun leven. Misschien kijkt u er al vele jaren naar uit, ook al wist u nog niet wie uw partner zou zijn. U hebt natuurlijk erg veel gepland. Een belangrijk onderdeel van de huwelijksdag is het aansnijden van de bruidstaart. Het aansnijden van de bruidstaart betekent namelijk het begin van het eindfeest. Dit gebeurt traditioneel na het diner. Geniet van de taart en een kopje koffie en thee en het zal dan niet lang meer duren voordat het bruidspaar het feest inzet met de eerste dans. Bent u nog op zoek naar een banketbakkerij die er zijn specialiteit van heeft gemaakt om bruidstaarten te maken? Een banketbakker met landelijke dekking zodat u overal op hem kan rekenen? Dan bent u bij janbanket.nl aan het juiste adres. U vindt ons in Veenendaal, Utrecht, en u bent er van harte welkom om samen met ons uw gewenste bruidstaart te bedenken. Als basis kunnen we alle kanten op. Wilt u een bruidstaart van een hartige bodem zoals een vlaai? Of liever iets zachter met een hoop slagroom en marsepein? Wat wilt u precies op de taart zetten? De een wil er poppetjes op, de ander een autootje en weer een ander enkel de namen van de bruid en bruidegom. Laten we voorop stellen dat we van alle markten thuis zijn en waarschijnlijk al uw ideeën om kunnen zetten in een fysieke bruidstaart. Hoe klein of hoe groot u de bruidstaart dan ook wenst, dankzij Jan Banket kunt u verdergaan met het regelen van andere zaken voor de bruiloft.

Wij bakken de bruidstaart zoals u wenst

U kunt op de website diverse voorbeelden van vinden van taarten die wij in het verleden hebben gemaakt. Daarnaast vindt u vele basistaarten. Dat zijn er werkelijk tientallen. Ze verschillen qua etages, smaak, kleur, design en versieringen. We maken meestal gebruik van één van deze ontwerpen die u verder kunt aankleden. Maar dit is niet noodzakelijk. Misschien hebt u op een andere manier inspiratie opgedaan, bijvoorbeeld via magazines of het internet. Bij de aanvraag kunt u dergelijke foto’s opsturen en aanpassingen doorgeven zodat we het verwerken in een eerste schets. Het is niet noodzakelijk om naar Veenendaal te gaan om dit allemaal met ons te bespreken. We kunnen u namelijk per e-mail en telefonisch helpen. Aan de ander kant mist u dan wel het voorproeven. We hebben ruim op tijd de bruidstaart afgebakken en bezorgen het op de afgesproken dag op uw bruiloft zodat u er met uw hele familie en kennissenkring van kunt genieten. Misschien wilt u nadien een recensie achterlaten op de website, dat weten wij zeer op waarde te schatten.

Ook voor andere gelegenheden bakken we graag uw taart

We hopen natuurlijk dat u slechts eens in uw leven een bruidstaart nodig hebt. Maar dat betekent niet dat we u nooit meer hoeven te zien. Want u bent tevens bij ons aan het juiste adres als u bijvoorbeeld gebakjes, chocolaatjes of vlaaien nodig hebt. Er zijn vele gelegenheden om een taart of vlaai op maat te maken naast de bruidstaart:

  • Voor de verjaardag van uw kind,
  • Een grote geboortetaart met een foto van uw baby er op,
  • Om te vieren dat iemand geslaagd is voor zijn of haar opleiding,
  • Of om een bijzondere feestdag te vieren.

U kunt direct via het online contactformulier aangeven wat voor soort taart u graag wenst. Via de sociale media houden we u op de hoogte van veranderingen in ons assortiment. Dus wellicht zien we u snel op Facebook of Pinterest!