Drukwerk voor bedrijven

Sommige bedrijven zijn zo gefocust op de digitale mogelijkheden, dat zij haast vergeten dat de mogelijkheid van drukwerk ook nog steeds bestaat. Uiteraard is het zo dat er steeds meer online gebeurt en dat het inzetten van online middelen steeds belangrijker wordt. Dat neemt echter niet weg dat bedrukt papier, in welke vorm dan ook, nog steeds heel belangrijk kan zijn voor je bedrijfsvoering. Er mag dan online veel mogelijk zijn, het blijft lastig om daar de mensen uit jouw buurt, die jouw potentiële klanten zijn, echt mee te bereiken. Met drukwerk is dat vaak veel eenvoudiger, je kunt dan veel gerichter werken. Bovendien zijn er ook mensen die nog steeds liever iets van papier lezen dan dat ze dit op de computer moeten opzoeken en doorlezen. Het maakt niet uit hoe jij hier zelf in staat, voor het succes van jouw onderneming is het belangrijk om je te realiseren dat dit voor jouw klanten wel heel anders kan zijn. Sommigen willen graag gewoon iets tastbaars in handen hebben en dan is drukwerk echt een goede optie. Zet dit dus zeker niet te snel weg als ouderwets, maar kijk hoe je deze mogelijkheid zo goed mogelijk kunt inzetten voor jouw onderneming. bekijk de website ZoGedrukt.nl

Verschillende soorten drukwerk

Zoals gezegd zijn er verschillende vormen van drukwerk mogelijk en wat het best bij jou past is natuurlijk helemaal aan jou. Waar kun je dan allemaal aan denken? Je kunt dan denken aan:

  • visitekaartjes
  • flyers
  • brochures
  • folders
  • enveloppen

Allemaal hebben ze zo hun eigen functie. Verstuur jij je facturen naar je klanten of opdrachtgevers altijd per post, net als je offertes, dan zijn enveloppen bedruk met het logo en de naam van jouw onderneming uiteraard een goede keus. Dit straalt professionaliteit uit en jouw envelop zal ook echt opvallen als deze bij de post zit. Visitekaartjes horen ook tot het drukwerk wat waarschijnlijk nog heel lang zal bestaan. Wat is er nu immers gemakkelijker dan een nieuw contact even snel een visitekaartje in de hand te drukken? Zo beschikt deze persoon meteen over alle nodige gegevens van jou, zonder daar moeite voor te hoeven. Folders en flyers zijn natuurlijk een heel effectieve manier om mensen bij jou in de buurt te bereiken. Door deze huis aan huis te laten bezorgen kun je er zeker van zijn dat je bij iedereen in de omgeving even onder de aandacht komt. Brochures zijn lang niet altijd noodzakelijk, veel mensen bekijken producten gewoon online, maar er zijn natuurlijk altijd klanten of opdrachtgevers die het liever op papier zien. Zo zie je dat drukwerk zeker nog van grote toegevoegde waarde kan zijn.

ZoGedrukt maakt het eenvoudig

Hoewel je nu waarschijnlijk wel de meerwaarde van drukwerk inziet, kunnen de kosten ervan je nog weerhouden van het daadwerkelijk over gaan tot het laten drukken van flyers, folders of enveloppen. Dat is zonde, want niet iedere drukkerij is per definitie heel duur. Bij ZoGedrukt kun je bijvoorbeeld heel voordelig jouw drukwerk laten doen, doordat zij jou via een online module zelf het ontwerpen uit laten voeren. Dit scheelt hen tijd en jou dus kosten. Je kunt met hun module heel eenvoudig zelf een ontwerp samen stellen en dit vervolgens naar hen toezenden. Zij zullen dit dan met hun eigen machines drukken. Dat zij hun eigen machines hiervoor hebben, betekent dat zij altijd in de gaten kunnen houden dat de kwaliteit van het gedrukte materiaal in orde is. Ook kunnen ze hierdoor vaak heel snel leveren, wat voor jou natuurlijk ook niet vervelend is. Daarom is ZoGedrukt een uitstekende keus voor al jouw drukwerk!