Deze wandelwagens zijn oersterk

U wilt wellicht investeren in wandelwagens als u een kind krijgt. Maar wist u dat u ook wandelwagens kunt kopen waar u twee, zelfs drie kinderen in kunt leggen? De wagens zijn aan elkaar gekoppeld en bestaan zowel uit onderstellen als inzetbare reiswiegjes. Als u weet dat u een tweeling of drieling krijgt, dan willen uw ouders en schoonouders wellicht bijspringen en één van deze geweldige wandelwagens voor u kopen als kraamcadeau. Raadt hen dan aan om bij ehouse.nl te kopen want onze wandelwagens zijn van de hoogste kwaliteit. Uitermate sterke maar toch ook lichte materialen zijn in deze wandelwagens verwerkt. Dat maakt ze zeer stevig en tegelijkertijd eenvoudig te sturen, in te klappen en in toom te houden. Reist u bijvoorbeeld veel met de auto, dan is het goed om te weten dat u de wiegjes uit kunt nemen en in de bijgeleverde autostoeltjes kunt klikken terwijl u de wandelwageninzet met een soepele beweging kunt inklappen en in uw kofferbak kunt leggen. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren? Dan vindt u het vast en zeker erg prettig om te vernemen dat u op onze website direct online kunt bestellen. Wandelwagens zijn een essentieel onderdeel van uw uitrusting als u een pasgeboren baby hebt. De eerste twee jaren zal u hem of haar vervoeren in deze kinderwagens totdat hij in de buggy past en zelf al wat afstanden kan lopen. Het is wellicht een flinke investering maar het is het geld meer dan waard.

Onze wandelwagens zijn eenvoudig in te klappen

Wij leveren wandelwagens van het bekende merk BabyActive. Het is een topmerk met een goede reputatie. Van dit merk leveren producten van de volgende series:

  • Ballerina, dit is de retro wagen,
  • De moderne variant: de mini-mo,
  • En de twinni. De naam zegt het al: geschikt voor tweelingen. Voor drielingen vindt u wandelwagens in de trippy series.

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Ook al is het een online webwinkel, u wilt geen overhaaste keuzes maken. Natuurlijk is het uitzoeken niet al te lastig. Krijgt u 1 baby? Dan kiest u voor de moderne of juist voor de klassieke retro look. Vervolgens kunt u de modellen van alle kanten bekijken en de juiste kleur kiezen. Mocht u een fout hebben gemaakt of als er tijdens de bezorging iets kapot is gegaan, dan kunt u het binnen 14 dagen vrijblijvend terugsturen. Maar zoals we al eerder zeiden vinden we het ook belangrijk dat u ons kunt aanspreken. Daarom staat onze klantenservice voor u klaar. We staan elke dag telefonisch voor u klaar van 09:00 uur tot 21:00 uur. Wilt u liever een e-mail sturen dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem.

Maak vandaag nog uw keuze en bestel direct online

Meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop van wandelwagens, 14 dagen bedenktijd en we hebben het Webwinkelkeurmerk. Hopelijk hebben we u ervan overtuigd dat het voordelig en verstandig is om voor ehouse te kiezen. Deze wandelwagens zullen de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Ook voor een volgende geboorte hebt u alvast een wagen klaarstaan. En besluit u dat u voldoende kinderen hebt? Dan kunt u het product altijd nog voor een respectabel bedrag doorverkopen. Ook vele andere handige producten kunt u bij ons kopen. Wat dacht u van bijvoorbeeld de volgende stap, de buggy? En koop een veilige autostoel zodat er niets met uw kind kan gebeuren. Wilt u dat uw kind aan tafel mee kan eten? Dan hebben we daar speciale tafelstoelen voor. En ten slotte kunt u eens een kijkje nemen tussen onze sleeën.