Deze display verzekering kost u slechts 2 euro per maand

displayverzekering.nl - display verzekering

Hebt u een display verzekering? Of bent u nog op zoek naar een goedkope display verzekering? Zoek dan niet verder maar kijk eens op onze website: displayverzekering.nl. Een display is het schermpje van uw smartphone of tablet. U kunt bij ons een display verzekering afsluiten voor maar 2 euro per maand. Als u schade oploopt dan bent u te allen tijde verzekerd. Natuurlijk betaalt u wel een eigen risico maar dat is niet meer dan 25 euro mits het om een eerste schadeclaim gaat. Houdt u er wel rekening mee dat het eigen risico oploopt naarmate u vaker uw scherm beschadigt. Het maakt voor ons niets uit waarom u een reparatie moet laten uitvoeren, we honoreren uw claims steevast. Dat maakt het afsluiten van een display verzekering hopelijk zeer aantrekkelijk. Dat is overigens zeer eenvoudig:

  • Vul vandaag nog al uw telefoongegevens in zoals het model, merk, bouwjaar et cetera,
  • Vul vervolgens al uw adresgegevens en contactgegevens in zodat we dit direct kunnen vastleggen in onze database.
  • Ten slotte vult u uw bankrekening in zodat we die 2 euro maandelijks kunnen afschrijven.
  • U kunt vervolgens alles nog eens checken en dan de display verzekering aanvragen.

U hoeft maar een jaar gebruik te maken van deze display verzekering voordat u het maandelijks kunt opzeggen. Dat is ongeveer even lang als een abonnement bij uw telecomaanbieder. Is het tijd om een nieuwe smartphone uit te kiezen of te kopen? Vergeet dan niet om dat door te geven aan de display verzekering. Dan weet u zeker dat u ook nu wederom beschermd blijft tegen vervelende onkosten.

Laat deze display verzekering niet aan uw neus voorbijgaan

Mensen vergeten nog wel eens om een telefoonverzekering af te sluiten. Dit kan over het algemeen direct bij het afsluiten van een telefoonabonnement bij een provider. Maar is dit eigenlijk wel nodig? U hoeft er hoogstens 2 jaar meer te doen. De kans dat het kapot gaat is met uitzondering van het beeldscherm niet zo groot. Terwijl u toch al snel tientallen euro’s kwijt bent per maand. Dat is waarschijnlijk de reden dat velen er niet voor kiezen. Toch is het niet onverstandig om een display verzekering af te sluiten bij ons want het display is een erg gevoelig onderdeel van de smartphone en van de tablet. Een ongeluk zit in een klein hoekje zeggen wij altijd maar, dus wacht niet langer maar geef vandaag nog al uw gegevens door. Hebt u hier toch nog vragen over? Stel dan uw vragen over de mogelijkheden over deze verzekering door met onze klantenservice te bellen of te mailen.

We kunnen uw gehele gezin voorzien!

U kunt voor uw hele gezin een display verzekering afsluiten bij ons. Woont u alleen en zoekt u slechts een enkele display verzekering voor een particulier? Dan is dat uiteraard ook een prima optie. Ook voor bedrijven is er bij ons genoeg te vinden. Een speciale verzekering voor bedrijven zodat iedere werknemer verzekerd is als zijn scherm kapot gaat? Bij ons kan het allemaal. Het prettige aan ons bedrijf is natuurlijk het feit dat u direct geholpen kunt worden. Zoek maar eens naar de winkels bij u in de buurt die bij ons zijn aangesloten. Misschien is er wel eentje op loopafstand te vinden. Ga er direct naartoe, dan hebt u binnen een halfuur een nieuw scherm. Dat scheelt u enorm veel geld en tijd. U hoeft het niet meer op te sturen en er is geen envelop en postzegel nodig. En u hoeft niet dagen te wachten tot u uw telefoon weer terug hebt!