Deze brandpunten zijn 1 euro per stuk waard

Hebt u bij ons een vast account? Dan hoeven we u misschien niet te vertellen dat u scherpe korting kunt krijgen op uw bestellingen. Want bij elke bestelling krijgt u per euro 2 brandpunten. En als u er 100 hebt opgespaard dan hebt u bij uw volgende bestelling 1 euro korting. Dat betekent dat u voor maar 50 euro hoeft te bestellen en dan hebt u al 1 euro korting. Omdat onze website haardhout en houtpellets in groten getale verkoopt, bent u waarschijnlijk honderden euro’s kwijt per bestelling. Bij de volgende keer hebt u dan al snel minstens 10 euro korting dankzij deze brandpunten. Misschien vindt u dit te weinig en de moeite van het sparen niet waard. Vergeet dan niet dat er ook andere manieren zijn om brandpunten te sparen! Want als u bijvoorbeeld een collega of vriend lid maakt zodat diegene ook brandpunten kunnen sparen, dan krijgt u van ons een bonus. En dan kan die korting explosief toenemen. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u een echte koopjesjager? Doe er dan alles aan om elk jaar zoveel mogelijk brandpunten op te sparen. Want de brandpunten zijn maar een jaar lang geldig. Maak daarom aan het einde van het jaar een nieuwe bestelling, anders hebt u al die moeite voor niets gedaan.

Koop met veel korting onze producten door de brandpunten in te wisselen

Wij willen u graag tegemoetkomen en geven u daarom bij elke bestelling een aantal brandpunten. Op welke manieren kunt u nog meer brandpunten sparen?

  • Zo als we in de eerste alinea al zeiden krijgt u extra punten als u een ander lid maakt,
  • En ook als zij hun eerste bestelling maken,
  • Maar ook als u alleen al een e-mail naar de ander stuurt om hen op onze website, dehaardhouthandelaar.nl, te wijzen,
  • En uiteraard als u zelf voor het eerst een account aanmaakt.

Een ander voordeel van het hebben van een online account is dat u nooit meer al uw contact- en adresgegevens in hoeft te vullen. Vanaf nu logt u direct in door uw inlognaam en wachtwoord in te typen. Zelfs dat kan volautomatisch, zeker als bijvoorbeeld Google deze gegevens voor u bewaart. Het is tevens mogelijk om een verlanglijstje bij te houden. Misschien wilt u nu eikenhout gebruiken voor in de haard en later in het jaar een andere houtsoort proberen. Door brandpunten te sparen kunt u jaarlijks vele euro’s besparen. Maar dat is nog niet alles. Wist u dat we geen verzendkosten in rekening brengen? De prijzen die zijn afgebeeld op de website zijn de nettoprijzen. Maar als u de bestelde producten komt afhalen in onze opslag in Barneveld dan krijgt een extra 40 euro aan korting!

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan eens contact met ons op

U hebt wel een busje nodig als u bijvoorbeeld een pallet met houtpellets komt afhalen. Hebt u geen busje dan is het wel zo verstandig om te laten bezorgen. Daar doen we uiteraard beslist niet moeilijk over. Hebt u verder nog vragen over onze producten? Schroom dan niet langer maar maak gebruik van de online chatfunctie. Er zit tussen kantoortijden altijd wel iemand klaar met wie u snel even kunt chatten. Krijgt u hem of haar niet te pakken? Bel ons dan even op of stuur een e-mail. Via de sociale media houden we u op de hoogte over onze nieuwste producten. Van brandhout tot stookhout en van pellets tot aan kachelhout, wij hebben het allemaal in huis. En het is zo bewerkt dat u het regelrecht in uw haard kunt gooien. Bezoek de website voor meer informatie.