De Hp Proliant is de server bij uitstek

De server van uw bedrijf is het hart van de IT-afdeling en daarmee vaak het hart van het bedrijf. De systeembeheerders zult u in de buurt van de server vinden en zij zorgen voor het onderhoud en de verbindingen met al het overige apparatuur. Hier sluit u de belangrijkste internetkabel op aan die vervolgens gesplit wordt naar de pc’s en laptops van de werknemers. Ook is het een dataopslag van alle gegevens over uw klanten en personeel. De belangrijke back-up wordt hier naartoe geüpload dus u begrijpt dat een investering in bijvoorbeeld de Hp Proliant geen overbodige luxe is. De Hp Proliant is de server van het bekende merk Hewlett-Packard en is de juiste oplossing voor diverse bedrijven. Kijkt u maar eens op onze website beat-it.nl want daar vertellen we u in diverse blogposts van alles over de Hp Proliant. Voor elk middelgroot bedrijf is de Hp proliant aan te raden. Ook kleinere en grotere bedrijven zullen met de Hp Proliant uit de voeten kunnen. In het geval van de wat grotere bedrijven bieden we de optie om een duurdere variant te kopen. Maar u kunt ook overwegen om een aantal servers aan elkaar te koppelen. De term server heeft meerdere betekenissen want de hosting van uw website gebeurd ook op een server. Tegenwoordig gebruiken hostingbedrijven vaak een virtuele server maar dat is niet het apparaat waar we het nu over hebben. Het gaat nu om het centrum van uw digitale netwerk bij u op kantoor, op school, in de bibliotheek of in het ziekenhuis, kortom: overal waar men vele laptops en pc’s aan een bepaald systeem kan koppelen.

Ook uw systeembeheerder zal de Hp Proliant aanraden

U wilt dat meerdere programma’s tegelijk op een computer kunnen worden gedraaid bij u op het kantoor. U wilt dat men gegevens naar de Hp Proliant kan uploaden, kan inzien, bewerken en zelfs verwijderen. En u wilt misschien ook wel dat er een gedeelte in de Cloud kan worden geplaatst zodat men thuis en onderweg ook toegang heeft. De Hp Proliant is in al deze voorbeelden de juiste keuze. Voor middelgrote bedrijven, datacenters en groeiende bedrijfjes is deze server simpelweg de juiste keuze ook al hebt u wel een investering te maken. Wat wij u bieden is daarom de laagste prijsgarantie. En wilt u liever een server kopen van een ander kwalitatief hoogstaand A-merk? Reken er maar op dat u ook dan bij ons aan uw trekken zult komen. We doen ons best om het nieuwste van het nieuwste aan te kunnen bieden dus vergeet niet om de site te bookmarken en om u te abonneren op de gratis nieuwsbrief door uw e-mailadres op te geven. Via onze sociale media zoals Facebook en Twitter houden we u tevens snel op de hoogte van dergelijke veranderingen. De Hp Proliant is een zeer betrouwbare server die eenvoudig kan worden geüpgraded, gekoppeld aan andere servers en zal worden geüpdatet op de tijdstippen die u zelf hebt bepaald.

We leveren deze server voor ieder bedrijf op maat

Naast de Hp Proliant verkopen we een keur aan computers en accessoires. Denk aan onder andere:

  • Professionele laptops en pc’s waarvan u de losse onderdelen ook kunt bijbestellen,
  • Randapparatuur zoals grotere beeldschermen, ergonomische muizen en printers,
  • Zoekt u er nog software bij? Koop dan uw favoriete producten van Microsoft, Adobe en Symantec,
  • En natuurlijk kunnen we u op het gebied van de bekabeling elk type kabel in verschillende maten leveren.

Mocht u verder nog vragen hebben dan raden we het u aan om een medewerker tijdens kantooruren aan te spreken via de ingebouwde chatfunctie.