De beste keuze voor een limousine huren

vallei-limousines - limousine huren

Het is alweer een tijdje geleden dat een van mijn beste vriendinnen in het huwelijksbootje stapte, maar haar vrijgezellenfeest zal ik nooit vergeten. We zijn met z’n allen helemaal los gegaan en hebben er een geweldige dag van gemaakt. Samen met de andere bruidsmeisjes was het natuurlijk onze taak om het vrijgezellenfeest te organiseren. Voor mij was dit de eerste keer en het is een van de leukste dingen die ik ooit gedaan heb. En dan heb ik het niet alleen over het feest zelf, maar ook over het organiseren ervan. We hebben zoveel voorpret gehad, dat we bijna bang waren dat het feest zelf nog tegen zou kunnen vallen. Gelukkig bleek dat niet het geval te zijn. We hebben een complete avond voor onze aanstaande bruid georganiseerd waarin we meerdere locaties afgingen. We hadden dus vervoer in stijl nodig en al snel kwam een van de meiden op het idee van een limousine huren. Een snelle zoektocht met Google bracht ons naar de website van Vallei Limousines en hier hadden ze precies de limousine en de service die we zochten.

  • Gratis een fles champagne
  • Luxe limousines
  • Mooi interieur met bar
  • Sterrenhemel verlichting
  • Scherpe tarieven

Als je ooit wel eens een vrijgezellenfeest georganiseerd hebt (en dit geldt eigenlijk voor alle soorten feestjes) dan weet je dat de kosten behoorlijk snel oplopen hiervoor. Het was dus wel zo prettig dat de limousine huren voor een scherp tarief kon. Daarnaast hadden we de keuze uit verschillende soorten limousines en daar zat zelfs een prachtige roze variant tussen! Natuurlijk kozen we voor die limousine huren!

Een limousine huren met alles erop en eraan

Naast het organiseren van het feest was ook een limousine huren iets wat ik nog nooit gedaan had. Sterker nog, het aantal keer dat ik een limousine gezien heb is praktisch op een hand te tellen. Het was dan ook zeker een hele ervaring om met de limousine, inclusief privé chauffeur, opgehaald te worden. We begonnen uiteraard meteen aan de gratis fles champagne en ook de bar hebben we onveilig gemaakt. Het feest begon direct goed. En ik moet zeggen: de limousine was inderdaad heel luxe, schoon en prachtig ingericht. Het was net alsof we in een film terecht waren gekomen! In de auto heb je een sterrenhemel verlichting die meteen voor een hele leuke sfeer zorgt. Het hele plaatje paste bij elkaar. En de avond was nog maar net begonnen. De privé chauffeur haalde iedereen van huis op en bracht ons van locatie naar locatie. We hadden een geweldige tijd, die goed werd afgesloten door de chauffeur die ons netjes weer naar huis bracht.

Een limousine huren is zeker aan te raden

Als ik had geweten dat een limousine huren zo leuk zou zijn, dan had ik het veel eerder gedaan. En ik raad daarbij zeker aan om te kiezen voor het bedrijf Vallei Limousines. Wat ik van andere mensen nog wel eens hoorden, was dat er achteraf ineens een veel duurdere rekening toegestuurd wordt dan van tevoren afgesproken was, maar bij Vallei Limousines is vanaf het begin alles duidelijk. We betaalden inderdaad de prijs die ze ons op de offerte hadden geboden en hier kwamen geen extra kosten bij. Alles wat ik hierboven beschreven heb is inclusief in de prijs. Op de website hebben ze daarnaast veel duidelijke informatie staan over een limousine huren. Bijvoorbeeld wat voor soort limousines ze in hun wagenpark hebben staan en wat je er allemaal bij kunt verwachten. Maak jouw volgende evenement dus zeker nog specialer met het huren van een limousine!