De beste keuze voor een goochelaar huren

Een aantal weken geleden waren ik en mijn collega’s druk bezig met het organiseren van een personeelsfeest. We wilden er graag iets speciaals van maken, maar wisten voor lange tijd niet hoe we dit nu precies konden doen. We hadden niet een heel erg groot budget om te besteden, dus een bekende artiest als entertainment was helaas uitgesloten. Toch wilden we onze collega’s echt een leuke avond bezorgen, eentje die ze zich nog lang zouden herinneren. Je zou dan kunnen zeggen: ga iets leuks doen met zijn allen, maar een flink deel van de groep is helemaal niet van het ondernemen van activiteiten. Het is natuurlijk altijd lastig om met iedereen rekening te houden, maar deze groep steekt hun mening niet onder stoelen of banken en we wilden het de rest van de groep niet aandoen om de hele avond naar hun gezeur te moeten luisteren. Uiteindelijk kwam een van mijn collega’s met het voorstel voor een goochelaar huren. In het begin was ik er persoonlijk een beetje sceptisch over en ik was daar zeker niet de enige in, maar ze wist ons in ieder geval over te halen om meer informatie op te zoeken. Zo kwamen we op de website van Rich Magic terecht.

  • Goochelaar
  • Mindreader
  • Zakkenroller

De drie ‘beroepen’ van Rich Magic. Bij het idee van een goochelaar huren dacht ik altijd dat dit toch met name voor kinderen leuk is. Als volwassene is het misschien niet erg om naar te kijken, maar is het nu echt de juiste keuze om te kiezen voor een goochelaar huren voor een grote groep met alleen maar volwassenen? Het antwoord op deze vraag kan ik inmiddels met een volmondige ja beantwoorden.

De juiste goochelaar huren

Het is wel van belang dat je kiest voor de juiste goochelaar huren, want je hebt hier nogal wat keuzes in. Zo zijn er inderdaad veel goochelaars te vinden die zich richten op het geven van shows voor kinderen. Een groep volwassenen zal dat over het algemeen wat minder interessant vinden. Met het feest comité zijn we dan ook samen gekomen om te bepalen wat voor soort goochelaar we wilden inhuren voor de entertainment op het personeelsfeest. We wilden wel wat spanning en sensatie creëren en met de verschillende soorten acts die Rich Magic kan opvoeren was deze goochelaar huren voor ons personeelsfeest de juiste beslissing. We hebben dan ook snel contact met hem opgenomen om te zien of hij nog beschikbaar was op de datum van ons feest en gelukkig was hij dat nog!

De professionele aanpak van een goochelaar huren

Al snel kwam ik erachter hoeveel er eigenlijk komt kijken bij het geven van een goochelshow. Rich Magic heeft ons allerlei vragen gesteld. Bijvoorbeeld voor hoeveel personen hij zou gaan optreden, wat wij (en ook de groep) van hem verwachtten en waar het evenement zou plaatsvinden. Hij legde ons uit dat hij aan de hand van deze informatie een goed beeld kon krijgen van wat de beste show voor ons zou zijn. Iedere show die hij geeft past hij aan. Zo is de locatie natuurlijk van invloed hierop, maar ook het soort groep. De ene groep vindt het fantastisch om betrokken te worden bij de trucs, terwijl andere groepen juist liever toekijken. Door dit van tevoren al te weten, kan hij daar rekening mee houden. Een goochelaar huren met zo’n professionele aanpak, daar waren we meteen van onder indruk. Daarnaast paste een goochelaar huren ook prima binnen ons budget, wat dit de ideale keuze maakte! Zeker een aanrader dus. Lees meer