Containers van KTK

Onlangs ben ik in zee gegaan met KTK voor de aanschaf van een aantal containers. In eerste instantie sloeg ik al mijn producten op in een leegstaand pand in Amsterdam. Nu daar diverse keren het alarm niet was afgegaan terwijl er ingebroken werd, ben ik op zoek gegaan naar een andere mogelijkheid. In eerste instantie dacht ik er niet aan om nog een extra investering te gaan maken in een additioneel product. Nu heb ik een bedrijf in scooters en het feit dat je deze al ergens moet opslaan is iets wat mij kopzorgen bezorgd. Vooral nu er een aantal keer al ingebroken is zonder dat ik verzekerd was. Het alarm is niet afgegaan en er was geen blijk van braaksporen. Na meerdere malen om de tafel te hebben gezeten met mijn contact van het alarmsysteem, gaf ik het op. Aangezien een uitkomst uitbleef. Totdat mijn buurman een keer zei heb je al gedacht aan containers. Ruimte is namelijk niet het probleem, mijn opslagruimte is namelijk groot genoeg. Op deze manier zorg ik zelf voor een extra barrière voor inbrekers. Mijn buurman adviseerde me meteen om contact op te nemen met KTK. KTK is een bedrijf dat veel opties biedt voor open en gesloten volume containers. De volgende soorten producten behoren in ieder geval tot het assortiment:

  • Kippercontainers
  • Producten met een portaalarm
  • Containers met kabel- en haakarmopname

De opties zijn tegenwoordig eindeloos. Je kan het je zo gek niet bedenken en ze hebben een oplossing voor de opslag van je producten of voor het vervoer van je producten.

De ervaring van KTK rondom containers

KTK heeft door de jaren heen ervaring en expertise opgebouwd op het gebied van opslag. Ze hebben opdrachtgevers vergaard uit diverse sectors zoals: afvalinzamel-bedrijven, recyling ondernemingen en gemeenten. Ze werken dus ook voor de overheid wat ik een positief punt vond. Aangezien ik er dit keer op moesten kunnen vertrouwen dat een plaats hermetisch afgesloten kon worden. Het feit dat de overheid met ze werkt, is voor mij een indicatie dat ik aan het juiste adres ben. De overheid gaat niet zomaar met partijen in zee. Ze moeten op zijn minst op ze kunnen rekenen. En aangezien ik niet op de organisatie achter het alarmsysteem kon rekenen, was dit voor mij nu het belangrijkste kenmerk dat ik zocht in een onderneming. KTK is een betrouwbare partner en leverancier en staat bekend om het meedenken en innovatief handelen. U kunt bij KTK rekenen op een hoogwaardige service en een product waaraan niets mankeert. De containers worden afgeleverd op de afgesproken levertijden. En ze zijn perfect bereikbaar als na de aankoop iets mankeert. Dit is mij een keer misschien overkomen. Toen was een klein onderdeel niet mee geleverd, maar direct stonden ze bij ons bedrijf voor de deur. Uiteindelijk was het niet de fout van KTK, maar was ik zelf een onderdeel vergeten te bestellen. Bij KTK weet je wat je in huis neemt. En dat zijn containers van een hoogwaardige kwaliteit. KTK is al 25 jaar actief in de wereld van de containers. Een grote kracht van het bedrijf, althans zo zie ik het, is dat ze naast de containers diverse andere dingen kunnen leveren. Je kunt bij ze terecht voor advies op het gebied van het ontwerpstadium van een milieustraat of een opslagruimte. Het feit dat ze van al deze onderwerpen iets afweten geeft mijn bedrijf een nieuwe impuls.

Contact

Mocht je nu ook overwegen om met KTK in zee te gaan? Neem eens een kijkje op de website: www.ktk.nl.