Complete service container huren

Zoekt u een voordelige en betrouwbare manier voor een container huren? Op goedkopecontainer.nu kunt u hiervoor terecht. Containers kunnen heel gemakkelijk online besteld worden. Wilt u snel een container huren, dan kunt u voor 15:00 op een werkdag de bestelling doen en wordt hij de volgende dag al voor u geleverd. Voor alle volgende doeleinden zijn vuilcontainers te kiezen:

  • Bouw- en sloopafval
  • Grofvuil (huisraad)
  • Schoon puin
  • Hout
  • Grond
  • Groenafval
  • Dakafval

Houd ook de aanbieding van de maand in de gaten voor voordelige deals. De aanbiedingen van de maand geven u vaak de mogelijkheid om tegen een actieprijs twee verschillende soorten afvalcontainers te gebruiken. Zo is een container huren nog voordeliger. Op goedkopecontainer.nu kunt u ook een account aanmaken. Zo kost iedere volgende bestelling heel weinig tijd, omdat u niet iedere keer dezelfde gegevens hoeft in te vullen. Ook kunt u zo uw bestellingen gemakkelijk bijhouden. De service van Goedkopecontainer is zo voordelig en compleet, omdat alles in hetzelfde tarief is inbegrepen. Dit betekent dat btw, plaatsen en ophalen, verwerking van afval en de milieutoeslag allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Zo houdt u uw bestellingen altijd voordelig en overzichtelijk.

Voorwaarden container huren

Om onnodig extra kosten en misverstanden te voorkomen staan alle voorwaarden, spelregels en tips van een container huren voor u online. Al deze extra informatie is gemakkelijk te vinden op de website. Onder het kopje ‘spelregels’ vindt u een uitgebreid overzicht van alle spelregels voor een container huren. Van de tarieven tot het beladen van containers. En van vergunningen tot betaling en annulering. Zo raden we u bijvoorbeeld aan om de containers niet verder dan 20 cm boven de rand te vullen. Ook moeten er geen delen uitsteken aan de voor-, achter- en zijkanten. Deze regels hebben alles te maken met de veiligheid van het vervoer van gevulde vuilcontainers. Als er niet aan de voorwaarden voldaan wordt, kunt u dit corrigeren om de vuilcontainer alsnog op te laten halen. Voor een ‘misrit’ wordt € 90 in rekening gebracht. Ook als er bijvoorbeeld auto’s om de vuilcontainer staan die de doorgang zo blokkeren wordt er een bedrag voor een misrit gerekend. Voor een volledig overzicht van de algemene voorwaarden kunt u terecht bij het kopje ‘voorwaarden’. Andere handige pagina’s zijn ‘veelgestelde vragen’ en ‘nieuws’. Nieuwe ontwikkelingen over afval inzamelen en op laten halen kunt u gemakkelijk volgen via de nieuwspagina. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Vriendelijke en snelle klantenservice

Hebt u een vraag over een container huren dan kunt u vaak direct uw antwoord vinden bij de veelgestelde vragen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van de vriendelijke medewerkers van de klantenservice. De informatie voor contact opnemen vindt u vanzelfsprekend onder het kopje ‘contact’. Hier staat het contactformulier dat u kunt invullen als u vragen hebt of advies nodig hebt. Enkel uw naam en e-mailadres zijn hiervoor al voldoende. En uiteraard uw vraag of opmerking in het veld ‘reactie’. Wilt u per telefoon geïnformeerd worden, dan hebt u ook de optie om uw telefoonnummer in te vullen, maar dit is niet verplicht. Andere contactinformatie en praktische info vindt u onderaan iedere pagina. Denk hierbij aan het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Het formulier om een vuilcontainer op te laten halen vindt u ook op de website. Als u dat formulier voor 15:00 uur op een werkdag invult, wordt ernaar gestreefd om containers de volgende werkdag al op te halen. De medewerkers van Goedkopecontainer doen er alles aan om een container huren zo gemakkelijk, snel en voordelig mogelijk te maken voor u als klant.