Bestel bij Maxilia uw notitieblokken met logo

Bent u op zoek naar notitieblokken met logo? Dan kunt u eens met maxilia.nl contact opnemen. Ons bedrijf heft zich toegelegd op het bedrukken van allerlei relatiegeschenken en reclamemateriaal. Denk daarbij aan pennen, schrijfwaren, bekers en nog veel meer. Zelfs uw bedrijfskleding kunnen we voorzien van uw bedrijfsnaam met logo. Een notitieboekje heeft elke werknemer nodig. Hoe moeten ze anders snel berekeningen maken, de vergadering notuleren of even een korte aantekening maken? Ze nemen het boekje mee naar huis en onderweg zullen ze het waarschijnlijk ook gebruiken. Als u deze notitieblokken met een logo voorziet, dan slaat u twee vliegen in een klap. Ten eerste hebt u een handig presentje voor uw werknemers en ten tweede maakt u daarmee slim gebruik van een marketingstrategie. Klinkt u dit als muziek in uw oren en bent u benieuwd welke notitieblokken we in huis hebben? Kijk dan op onze website tussen de diverse notitieblokken. Met een logo bedoelen we het plaatje waarmee uw bedrijf direct wordt herkend. Grote ondernemingen met een rijke geschiedenis hebben vaak een logo dat door de overgrote meerderheid van de populatie direct wordt herkend. Denk bijvoorbeeld aan bekende kledingmerken of voedselproducenten. Uw notitieblokken met een logo bedrukken is een goed idee als u niet alleen een leuk aardigheidje voor uw collega’s wilt maken, want u kunt ze tevens gaan uitdelen op een conferentie of jaarbeurs.

Notitieblokken met logo staan wel zo elegant

Pen en papier hebben zeker niet afgedaan. Ondanks de digitale revolutie wordt er nog volop geschreven. Daarom is het zo nuttig om notitieblokken met een logo te voorzien. Maakt u snel uw keuze uit de diverse notitieblokken met logo in ons assortiment. U kunt ze in diverse formaten bestellen, van A5 tot en met A7. Wist u trouwens dat we ook andere schrijfwaren van een logo kunnen voorzien? Het staat bijvoorbeeld zeer chique als u tevens uw post its en printerpapier van een logo of andere bedrijfsgegevens voorziet. Hebt u nog helemaal geen logo of is uw bedrijf niet bekend genoeg? Laat er dan één ontwerpen en combineer het met uw bedrijfsnaam en bijvoorbeeld uw e-mailadres, telefoonnummer en/of websitenaam zodat geïnteresseerden u snel kunnen bereiken. Als u vandaag notitieblokken met een logo wilt voorzien dan gaat u als volgt te werk:

  • Ga naar onze website toe,
  • Kies het formaat en type blok uit,
  • Geef aan hoeveel u er wenst. Des te meer u er bestelt, des te goedkoper ze per stuk zijn!
  • Log in op uw account of vul voor het eerst uw adres- en contactgegevens in.
  • Ten slotte hoeft u enkel nog de notitieblokken met logo te betalen. Dat doet u natuurlijk door gebruik te maken van PayPal, iDEAL of uw credit card.

Ook diverse andere relatiegeschenken kunnen we voor u bedrukken

Nadat we uw bestelling hebben ontvangen krijgt u eerst een voorlopige schets. Eventueel sturen we u zelfs een monster op zodat u het met eigen ogen kunt zien. U kunt veranderingen nog snel aan ons doorgeven en pas daarna produceren we de blokjes en bedrukken we ze met uw gegevens. Hebt u hier nog vragen over? Neem dan gerust even contact met de klantenservice van Maxillia op. Wist u dat we zelfs via een ingebouwde chatfunctie tijdens kantooruren te bereiken zijn? Bekijkt u eens de lange lijst met bekende bedrijven die wij in het verleden hebben geholpen. Wilt u dat uw naam er ook tussen komt te staan? Wacht dan niet langer maar bestel vandaag nog uw relatiegeschenken. Wilt u graag uw verpakkingsmateriaal voorzien van een logo? Bestel dan vanaf nu bij ons uw etiketten en tassen!