Belang van smartphonehoesjes

b2ctelecom - SmartphonehoesjesLaatst werd ik weer geconfronteerd met het belang van mijn smartphonehoesje. Ik wil graag over deze ervaring vertellen, zodat andere smartphonegebruikers zich realiseren dat het tijd wordt voor een stukje extra bescherming! Eerst even iets anders: smartphonehoesjes worden ontzettend ondergewaardeerd in onze huidige samenleving! Veel mensen vinden ze niet mooi, of vinden ze te duur. Weer anderen houden niet van de manier waarop het hoesje aanvoelt. Hiernaast raken we onze smartphonehoesjes regelmatig kwijt. We gaan dan niet naar de winkel om vervanging te regelen, maar blijven net zo lang rondlopen tot onze telefoon ernstig beschadigd. Al deze mensen blijven uiteindelijk zitten met een kapotte telefoon. Je ziet niet voor niets voortdurend jongeren lopen met een kapot scherm! Smartphonehoesjes zijn ontzettend belangrijk om je telefoon heel te houden. Ze beschermen tegen drie vormen van schade:

  • Valschade
  • Krassen
  • Drukschade

Smartphonehoesjes zijn oorspronkelijk ontwikkeld om je telefoon te beschermen tijdens een val. Wanneer je telefoon uit je handen glipt en ter aarde valt schrik je vaak enorm. Wanneer het toestel ook nog op het scherm terechtkomt, vrees je voor de gevolgen. Vaak word je nachtmerrie werkelijkheid: een dikke barst siert de randen van je scherm. Smartphonehoesjes hadden je telefoon tegen deze bittere realiteit beschermd. Met een hoesje was je telefoon misschien enigszins aangeslagen geweest, maar was het scherm in veel gevallen intact gebleven. Veel mensen analyseren de schade aan hun telefoon door te kijken naar hun scherm, maar ook wanneer je scherm heel blijft kan je telefoon ernstig beschadigen. Binnenin het toestel zit allerlei elektronica, die net zo goed stuk kan gaan. Het kan dus zo zijn dat je scherm nog prima werkt, maar bijvoorbeeld je microfoon niet langer functioneel is. Een telefoon waar je niet mee kunt bellen is in de regel niet heel handig! Smartphonehoesjes beschermen telefoons over de hele wereld tegen valschade, waarom is jouw toestel nog niet beschermd?

Smartphonehoesjes: mijn eigen ervaringen

Laat ik terugkomen op wat ik aan het begin van deze tekst zei: ik werd laatst opnieuw geconfronteerd met het belang van smartphonehoesjes. Een goede vriend en ik zaten in de trein en het was druk; we hadden amper ruimte om fatsoenlijk te staan. Er stapten nieuwe passagiers in de coupé, waardoor onze hele groep moest opschuiven. We kwamen in de verdrukking terecht en ik voelde hoe in mijn zak mijn telefoon tegen mijn been werd geplet. Ook mijn vriend raakte in paniek en probeerde wanhopig een plek te vinden waar hij niet zo samengeperst werd. Achteraf begreep ik zijn frustratie: zijn telefoon was niet beschermd met een hoesje. Zijn smartphonehoesjes lagen nog thuis en daardoor was zijn scherm nu flink beschadigd. Hij sloeg zichzelf voor de kop. Hij had een paar dagen daarvoor een aantal smartphonehoesjes gekocht, maar had deze nog niet in gebruik genomen. Het helpt niet om bescherming in huis te hebben als je daar geen gebruik van maakt! Op de randen van zijn toestel staten bovendien allerlei lelijke krassen, waarschijnlijk van zijn sleutels. Mijn telefoon was nog als nieuw, dankzij de bescherming van mijn hoesje!

Smartphonehoesje aanschaffen

Smartphonehoesjes komen in allerlei soorten en maten. Voor iedere populaire telefoon is een uniek hoesje beschikbaar. Deze hoesjes kun je bovendien zelf vormgeven, zodat je altijd met een stijlvolle telefoon rondloopt. Op https://www.b2ctelecom.nl/ vind je topkwaliteit bescherming tegen een zeer schappelijke prijs. Ook kun je op de site direct meerdere hoesjes bestellen, hoe meer je bestelt hoe voordeliger dat is! Zorg dat je altijd voorbereid bent op een vervelende situatie. Je telefoon is één van je belangrijkste bezittingen, ga hier dan ook met respect mee om. Surf snel naar de site die hierboven staat en zoek een leuk hoesje uit.