Bekijk Frankrijk eens op een andere manier via de busreizen door Frankrijk

effeweg - busreizen frankrijk

Frankrijk is een land dat zich leent voor verschillende soorten van vakanties. Je kunt er bijvoorbeeld allerlei leuke campings vinden, je kunt kiezen voor een vakantiehuisje en natuurlijk is een hotel in de stad ook een prima optie. Het is dus maar net waar je naar toe gaat, want elke provincie in Frankrijk leent zich voor verschillende vakanties. Hetzelfde geldt voor de steden. Als je bijvoorbeeld naar Parijs gaat, dan is een hotel in het centrum wel zo comfortabel. Omdat Frankrijk zo divers is en juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het soms lastig om een keuze te maken. Je zou er voor kunnen kiezen om elk jaar terug te keren naar Frankrijk om zo langzaam maar zeker het hele land te verkennen. Maar je wilt natuurlijk ook wel eens naar een ander land. Om je toch het gevoel te geven dat je een groot deel van Frankrijk hebt gezien kun je daarom kiezen voor één van de busreizen door Frankrijk van effweg.nl. Je kunt dergelijke busreizen door Frankrijk zien als een soort Tour de France met de bus. Je rijdt dus langs alle mooie plekjes in Frankrijk en bezoekt verschillende provincies. Op deze manier kom je in aanraking met bijvoorbeeld het glooiende landschap van Normandië en het ruige bergachtige landschap van de Ardèche. Je kunt aan de hand van de busreizen door Frankrijk zowel genieten van pittoreske dorpjes evenals grote wereldsteden. De afwisseling zorgt ervoor dat elke dag weer een nieuw avontuur is. Het voordeel is verder dat je niet zelf constant hoeft te reizen. Je kunt je wel voorstellen dat een vakantie erg vermoeiend wordt als je zelf de hele dag met de auto onderweg bent. Als je kiest voor één van de busreizen door Frankrijk, dan kun je tijdens het reizen heerlijk ontspannen. De chauffeur zorgt ervoor dat je op de plaats van bestemming aankomt en jij kunt gewoon in de bus lekker je ding doen. Of dat nu slapen, lezen of tv kijken is, dat maakt verder niet uit. Het mooie aan de busreizen door Frankrijk is dat je veel aspecten van Frankrijk in één vakantie kunt bekijken. Je hoeft dus niet meer te kiezen. De enige keuze die je moet maken is wanneer je een busreis wilt plannen en hoe lang.

De opties betreffende de busreizen door Frankrijk

Zoals gezegd hoef je niet langer één locatie te kiezen als je op vakantie wilt in Frankrijk. Maar als je kiest voor één van de busreizen door Frankrijk, dan kun je uiteraard wel aangeven waar je het liefste naar toe gaat. Je kunt hoe dan ook niet het hele land door tijdens één vakantie. Zo kun je in de zomer periode bijvoorbeeld kiezen voor een zonnige vakantie richting de Côte d’Azur of Saint Tropez. Ben je geïnteresseerd in geschiedenis, dan zijn de invasiestranden in Normandië misschien juist een belangrijke bestemming. Frankrijk biedt ook genoeg opties voor de avonturiers. Zo kun je ook kiezen voor excursies richting de Pyreneeën.

Een comfortabele vakantie met veel vrijheid

De busreizen door Frankrijk zijn zo ingericht dat je kunt genieten van comfort en veel vrijheid. Het comfort bestaat er in dat de volgende zaken allemaal zijn geregeld:

  • Het vervoer
  • Accommodatie
  • Ontbijt
  • Diner
  • Excursies

Maar zoals je ziet is de lunch er niet bij inbegrepen. Daardoor heb je overdag in ieder geval ook de ruimte om je eigen koers uit te zetten. Dus als je in een dorpje bent, dan kun je zelf op een terrasje neerstrijken en daar genieten van de Franse keuken en de cultuur.