Bedrijfsfotografie is wat u van ons mag verwachten

Bij Je Leukste Foto weten we wat u wenst als het aankomt op bedrijfsfotografie. Met bedrijfsfotografie bedoelen we eigenlijk van alles. Bijvoorbeeld het fotograferen van personeel, van het kantoorgebouw of bepaalde productieprocessen. Het is daarom mogelijk om ons in te huren voor een fotoshoot op locatie. Maar het gaat toch om de meeste gevallen om portretfotografie. Waarom is bedrijfsfotografie zo belangrijk? Ten eerste komt dit door de opkomst van het internet. Het is gebruikelijk dat een bedrijf een website heeft en die site wilt u leuk aankleden met foto’s van uw personeel terwijl ze werken, van de panden waarin dit gebeurt en wellicht van producten. Zeker als u diverse producten ter verkoop aanbiedt, is het verstandig om een professioneel bedrijf in de arm te nemen die u kan helpen bij de bedrijfsfotografie. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. U vindt onze locatie in Enschede maar we kunnen in de hele regio Twente langskomen voor een bedrijfsfotografie reeks. Ten tweede kunt u langskomen voor bedrijfsfotografie als u zelf een bedrijfje wilt starten. Wederom wilt u dan een website bouwen. Maar u wilt ook netwerken en dan hebt u een mooie profielfoto nodig. Linked in is het ideale sociale medium om uw netwerk mee te vergroten. Het is de bedoeling dat u gelijkgestemden kunt vinden met wie u kunt samenwerken, kunt inhuren als personeel of waar u zaken mee kunt doen. U begrijpt: ook in dit geval komt bedrijfsfotografie als geroepen.

Jeleukstefoto heeft zich toegelegd op de bedrijfsfotografie

Niet alleen bent u voor bedrijfsfotografie bij ons aan het juiste adres. We hebben ons namelijk niet toegelegd op een enkel onderdeel van de fotografie. Zo bent u ook bij ons aan het juiste adres als u een fotograaf of studio zoekt voor:

  • Komt u langs in de studio met uw hele gezin of familie. Uiteraard kunnen we ook bij u op locatie langskomen.
  • En we doen aan event fotografie. Foto’s maken van mooie festivals, optochten, trouwerijen, we kunnen het allemaal aan.
  • Maar ook voor iets simpels als het maken van pasfoto’s bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Wilt u graag model voor 1 dag zijn? In onze studio kan het!

We zijn een veelzijdige studio en u zult altijd verwelkomd worden met een kopje koffie of thee. Maak er een leuk uitje van met vriendinnen want een glamourfotopartij vinden we geweldig om te geven. Hopelijk is het u duidelijk geworden dat bedrijfsfotografie gedaan moet worden door een professioneel bedrijf zodat u zeker weet dat er geen foto mislukt. We werken snel en voor een laag tarief. Dankzij het digitale tijdperk hoeft u niet lang te wachten op de foto’s want het ontwikkelen is immers verleden tijd.

Naast foto’s maken we ook bedrijfsfilmpjes

Hebt u nog vragen over de mogelijkheden voor de bedrijfsfotografie? Komt u dan eens langs in onze studio in Enschede. We zijn 6 dagen per week geopend, van maandag tot en met zaterdag. Maar u kunt ook eventjes bellen met de studio als dat beter uitkomt. We zijn bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 uur. Liever een mailtje sturen zodat we u direct kunnen voorzien van een vrijblijvende offerte? Uiteraard is dat ook geen enkel probleem. U kunt alvast diverse foto’s bekijken en onze medewerkers stellen zich graag even aan u voor. Sterker nog, u kunt de studio online bekijken want we hebben foto’s van 360 graden gemaakt van de studio. Het is net alsof u er daadwerkelijk bent. Volgt u ons ten slotte via Facebook en Twitter als u graag op de hoogte blijft van uitbreidingen van onze service. Lees meer..