Alles is mogelijk met een goede VPS

transip - VPSEen website met veel dataverkeer moet natuurlijk in de lucht blijven. Het is heel vervelend wanneer de website wegvalt en mensen ergens anders naartoe moeten. Met een goede Virtual Private Server, oftewel een VPS, kunt u zeker zijn van een heel snel netwerk dat goed bereikbaar blijft. Een virtuele server die u zelf kunt beheren is te huren bij TransIP. Dit bedrijf zorgt voor het beheer van de vaste server. U hoeft dus geen onderhoudskosten voor de hardware te betalen. U krijgt een deel van de server die u zelf naar gelieve kunt gebruiken. De beste VPS kan wel tot 100 GB per seconde aan. Dit netwerk is dus ontzettend snel en kan ook veel verkeer van verschillende bezoekers krijgen. Bij TransIP kunt u verschillende pakketten afnemen. U kunt dus eerst op de website kijken wat precies bij u past. Kijk bijvoorbeeld naar het aantal MB of naar de hoeveelheid dataverkeer. Voor de betaling kunt u kiezen voor de betaalmethode van uw keuze. Veel mensen kiezen voor een maandelijkse incasso, zodat u nergens meer aan hoeft te denken en altijd uw website in de lucht kunt houden. Het pakket is elke maand te veranderen of opzegbaar. Wanneer u dus na een maand toch liever een groter pakket wilt gaan gebruiken is dit geen enkel probleem. Bij een goede VPS kunt u rekenen op:

  • Een directe migratie van server naar server
  • Eigen IP-adressen
  • Op de hoogte blijven via monitoring

Wanneer u graag op de hoogte wilt blijven van de status van uw VPS, dan kunt u gebruik maken van het handige monitoring. Zodra er iets verandert op de server krijgt u een sms bericht of een email. Hierdoor weet u altijd hoe het er voor staat met uw VPS. Voor veel bedrijven die afhankelijk zijn van dataverkeer is dit ideaal. Een website moet het namelijk altijd doen. Wanneer er dan toch iets niet goed gaat met uw VPS kunt u rekenen op een live migratie. Dit betekent dat de server bij problemen meteen wordt doorgezet of gemigreerd naar een andere server. Bezoekers van uw website zullen dus niets merken van de problemen.

Voortdurend een back-up van de VP

Wanneer u een VPS huurt bij TransIP kunt u ook rekenen op automatische back-ups. De gehele server wordt automatisch elke vier uur opgeslagen. Mocht u dus problemen ondervinden dan kunt u altijd de meest recente versie met één druk op de knop weer terugzetten. Dat is voor veel mensen heel handig. Op deze manier weet u zeker dat u geen data zult verliezen. Bij een VPS kunt u daarnaast kiezen voor een aantal mooie add-ons. Voor een klein bedrag extra per maand kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het maken van snapshots of voor  100 GB SSD extra. Ook het RAM geheugen uitbreiden behoort tot de mogelijkheden. Naast al deze extra’s kunt u ook rekenen op goede support.

Contact opnemen

Voor goede support kunt u het beste contact opnemen door te bellen. U wordt dan meteen goed geholpen met alle problemen. Ook wanneer het tijdens het installeren niet helemaal lukt is het mogelijk om hulp in te roepen. U kunt gemakkelijk via het controlepaneel een bericht sturen, er wordt dan meteen met u meegekeken naar de VPS. Er zitten altijd specialisten klaar om u te helpen. Het is dus niet zo dat problemen met de VPS niet kunnen worden opgelost. U zult altijd het beste advies krijgen. Op de website ziet u precies met welke operating systems er gewerkt kan worden. Kijk dus snel wat voor u het beste werkt.